SUPER LEAGUE 2

Καμπανιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας για την παραμονή στη Super League 2: Το πρόγραμμα και τα δεδομένα της τελευταίας αγωνιστικής των playouts

Καμπανιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας για την παραμονή στη Super League 2: Το πρόγραμμα και τα δεδομένα της τελευταίας αγωνιστικής των playouts
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Καμπανιακό INTIME SPORTS

Καμπανιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας μονομαχούν για μια θέση για την παραμονή στη Super League 2, καθώς η Κοζάνη ηττήθηκε από την ομάδα της Χαλάστρας και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική. Δείτε τα δεδομένα για τη μάχη της παραμονής.

Η ένατη αγωνιστική των playouts της Super League 2 έβγαλε κερδισμένους τον Καμπανιακό και την Αναγέννηση Καρδίτσας που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία, σε αντίθεση με την Κοζάνη που υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα της Χαλάστρας την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Ηρακλή (άτυπα εκτός έδρας) και η Αναγέννηση Καρδίτσας τον ΠΑΟΚ Β' στην έδρα της. Ο Καμπανιακός έχει 26, ένα περισσότερο από την Αναγέννηση ενώ υπερισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Καμπανιακός σώζεται ακόμα και με ήττα στην τελευταία αγωνιστική, αρκεί η Αναγέννηση να μην κερδίσει (να φέρει νίκη ή ισοπαλία). Με νική καθαρίζει την παραμονή χωρίς άγχος, ενώ τον βολεύει να φέρει το ίδιο αποτέλεσμα με την Αναγέννηση.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ Β' για να ελπίζει για την παραμονή και την ίδια στιγμή να μην κερδίσει ο Καμπανιακός τον Ηρακλή.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστική των playouts

  • Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ Β'
  • Ηρακλής - Καμπανιακός
  • Κοζάνη - Αιολικός
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ