ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσοχή και αλλαγές

Προσοχή και αλλαγές
τεν κατε

Προσοχή σε πανηγυρικό κλίμα και νίκη ζήτησε ο Τεν Κάτε. Δύο ή τρεις αλλαγές και με Πατέρα σε ΟΑΚΑ

Τα κεφάλια μέσα για τεχνική ηγεσία και παίκτες στον Παναθηναϊκό. Ο Χενκ Τεν Κάτε και οι "πράσινοι" επέστρεψαν στην Παιανία και ο 54χρονος τεχνικός ήταν και πάλι αυτός που ξέρουν οι παίκτες του στην δουλειά του.
Η δύσκολη πρεμιέρα με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ δεν αφήνει περιθώρια να μην σκέφτονται το ιδανικό "ποδαρικό" που θα ανυψώσει ακόμα περισσότερο το ηθικό ολων για την συνέχεια.

" Πρέπει να προσέξουμε την Κυριακή αφού το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση για να καταφέρουμε να φύγουμε νικητές στην πρεμιέρα" ήταν μερικά από τα λόγια του Ολλανδού τεχνικού στους ποδοσφαιριστές του.

Αλλαγές... και Πατέρας σε ΟΑΚΑ

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" αναμένεται να έχει δυο ίσως και τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή. Συγκεκριμένα, δεν αποκλείεται να δούμε εκτός ενδεκάδας τους Κλέιτον (τιμωρημένος από πέρσι με ΑΕΛ), Νίλσον και Σιμάο με πιθανούς αντικαταστάτες τους, τους Νίνη ή Ιβανσιτς (που έχουν και οι δύο καλοί παράδοση με τους "κιτρινόμαυρους"), Γκάμπριελ και Μάτος.

Να τονίσουμε ότι στην αποστολή για το ΟΑΚΑ δεν αποκλείεται όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να ηγηθεί της αποστολής ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Πατέρας που σε κάθε σημαντικό γεγονός στέκεται δίπλα στην ομάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται και το Σάββατο να δώσει το παρών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας προκειμένου να τονίσει ακόμα περισσότερο το ηθικό των "πράσινων".

Η προπόνηση....

Επιστροφή στην Παιανία για τους "πράσινους" μετά το ρεπό. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά από το ζέσταμα επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ στην συνέχεια χωρίστηκαν σε 3 γκρουπ που έπαιξαν δίτερμα οκτώ εναντίον οκτώ και τέσσερις εναντίον τεσσάρων. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σωτήρης Λεοντίου και Άντε Ρουκάβινα.












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ