ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Δ. Σαραβάκος στο νέο Δ.Σ

Ο Δ. Σαραβάκος στο νέο Δ.Σ
Σαραβάκος-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Ο Δ. Σαραβάκος μετά από πρόταση του Τζίγγερ, είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του νεοσύστατου Δ.Σ

Ένας άνθρωπος που το όνομά του συνδέθηκε με ορισμένες από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Σαραβάκος επιστρέφει στο σύλλογο της καρδιάς του, αυτή τη φορά για να τον υπηρετήσει όχι φορώντας τη φανέλα με το "τριφύλλι" στο στήθος αλλά από άλλο πόστο.
Με πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη ο πρώην άσος των "πράσινων" αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που θα στελεχώνουν το νεοσύστατο Δ.Σ του συλλόγου.

Σε αυτό περιλαμβάνονται 19 μέλη και αναμένεται να επικυρωθούν οι θέσεις του προέδρου (Ν. Πατέρας), του Α' Αντιπροέδρου (Α. Αντωνιάδης), του γενικού διευθυντή (Φ. Βουτσαράς) και του διευθυντή ποδοσφαίρου (Κ. Αντωνίου).

Τη θέση του Β' Αντιπροέδρου θα αναλάβει ο δικηγόρος Γ. Βεκρής, ο οποίος έχει αναλάβει και χρέη νομικού συμβούλου της Σούπερ Λίγκ. Από την οικογένεια Βαρδινογιάννη πλην του Γιάννη Βαρδινογιάννη, στο σχήμα θα μετάσχουν και οι Νίκος Βαρδινογιάννης του Θεοδώρου και Νίκος Βαρδινογιάννης του Γιώργου.

Ακόμα στο Δ.Σ. θα εισέλθουν ο πρώην πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ κ. Μήτσου αλλά και οι Βαγγέλης Σαμαράς, Δημήτρης Σκιάνης. Τον Ερασιτέχνη θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος Θανάσης Γιαννακόπουλος, όπως και ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Τις δυο θέσεις των μετοχών του Ανδρέα Βγενόπουλου θα καλύψουν οι Γιάννης Ξυλάς και Αντώνης Αντωνιάδης, ενώ στο σχήμα θα συμμετάσχει και ο εφοπλιστής Πολέμης.

Τα υπόλοιπα μέλη θα είναι ο αντιπρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς κ. Γεωργανάς, ο Απόστολος Ταμβακάκης (τραπεζικός), ο Γιάννης Παπαμιχαλάκης (στέλεχος της AVIN) ενώ θα μπουν και δυο επιχειρηματίες, Δάβαρης και Ζολώτας.

Όσον αφορά τις αρμοδιότητες των νέων μελών αυτές αναμένεται να γίνουν γνωστές στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ, που έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη (σ.σ 12:00).

Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνεδρίασης, αναμένεται να συζητηθεί και το ζήτημα που αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα καλυφθεί το ποσό που δεν "συμπληρώθηκε" από την πώληση των μετοχών (σ.σ περί τα 17).

Στο περιθώριο της Γ.Σ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας, αναφέρθηκε στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Super League κόντρα στην ΑΕΚ. Χαρακτηριστικά τόνισε: " Ελπίζω ότι οι παίκτες δεν θα πάρουν το ντέρμπι ελαφρά τη καρδία και θα το αντιμετωπίσουν σαν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια".

Όσον αφορά για το ποιο πόστο θα αναλάβει ο Δημήτρης Σαραβάκος ακόμα τίποτα δεν έχει αποφασιστεί, αλλά μία πιθανότητα είναι να συμμετάσχει στο τμήμα σκάουτινγκ.

Τεν Κάτε: "Πρώτα η πρόκριση"

" Πρώτα η πρόκριση... Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Είναι δύσκολοι αντίπαλοι..." είπε ο Χενκ Τεν Κάτε για τους αντιπάλους των "πράσινων" (Ιντερ, Βέντερ Βρέμης και Ανόρθωση) στον 2ο όμιλο. Αντωνίου: " Ομιλος... με κίνητρο για παίκτες".

" Σίγουρα είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Δεν μπορούμε να δούμε τόσο μακρυά για την διοργάνωση, ωστόσο θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια.

Εχουμε καλή ομάδα και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει" είπε ο Ολλανδός τεχνικός στο συνδρομικό κανάλι μόλις έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στο 2ο γκρουπ των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και όταν τα δύο πρώτα ονόματα ήταν οι Ιντερ και οι Βέντερ Βρέμης.

"Πρώτος στόχος η πρόκριση"

Μόλις έγινε γνωστή και η τρίτη αντίπαλος που ήταν η κυπριάκή Ανόρθωση που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, ο Χενκ Τεν Κάτε έκανε το παρακάτω απολογισμό: " Είδα χτες (σ.σ. Τετάρτη) την αντίπαλο μας. Είναι δύσκολη ομάδα αφού κατάφερε και απέκλεισε μια ομάδα με εμπειρία και συνεχή συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ολοι είναι δυνατοί αντίπαλοι. Χρειάζεται προσοχή. Η Ιντερ διαθέτει μεγάλο μπάτζετ και σίγουρα δεν μπορείς να το ανταγωνιστείς αλλά με την Βέντερ Βρέμης και την Ανόρθωση είναι αλλιώς τα πράγματα.

Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση. Θα διεκδικήσουμε ακόμα και την πρώτη θέση γιατί είμαστε μια ομάδα που θα στοχεύει στις νίκες σε κάθε ματς. Αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε και την δεύτερη θέση, καλό θα ήταν να πάρουμε την 3η θέση, αλλά τονίζω και πάλι ότι θέλουμε πρώτα την πρόκριση.

Διαθέτουμε μια σπουδαία έδρα με φανατικό κόσμο και θα πρέπει να το εκμεταλλευθούμε. Θέλω να τελειώσουμε το πρόγραμμά μας με ένα εντός έδρας ματς αφού είναι καλύτερο στο τέλος που κρίνονται όλα να παίζεις μέσα στο γήπεδό σου."

Αντωνίου: "Ομιλος... με κίνητρο για παίκτες"

Από το Μόντε Κάρλο, ο football manager των "πράσινων", Κώστας Αντωνίου, αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα της κλήρωσης μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

" Σε θεωρητικό επίπεδο είναι μια κλήρωση που μας δίνει πιθανότητες να συνεχίσουμε στο Κύπελλο UEFA, αλλά και να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι όμιλος που μπορεί από μόνος του να δώσει κίνητρο στους παίκτες μας για να ζητήσουν το κάτι παραπάνω" είπε ο κ. Αντωνίου και σχολίασε την πρεμιέρα των "πράσινων" κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο.

" Ποτέ δεν μπορεί να ξέρεις, θα θέλαμε σαν ομάδα να συναντήσουμε αυτά τα παιχνίδια αργότερα, αλλά είναι τόσο ψηλό το κίνητρο μ’ αυτές τις ομάδες, που δεν φοβάσαι, κυρίως φοβάσαι παιχνίδια που πρέπει να κερδίσεις".










































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ