ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίλσον: "Προσοχή στα εντός έδρας ματς"

Νίλσον: "Προσοχή στα εντός έδρας ματς"
Νίλσον

Ο ΠΑΟ θα πρέπει να εστιάσει την προσοχή του στα εντός έδρας ματς, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μίκαελ Νίλσον

Τους συμπαίκτες του δηλαδή στην εθνική ομάδα της πατρίδας του. " Η κλήρωση είναι καλή, τα παιχνίδια βέβαια θα είναι δύσκολα.

Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τους εντός έδρας αγώνες για να έχουμε μια καλή βάση", είπε ο "Ρίκι", όπως τον αποκαλούν οι Σουηδοί, στην εφημερίδα “Kristianstadsbladet”.

Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρακολούθησε την κλήρωση μαζί με τον πατέρα του Καγ και τη μητέρα του Λένα, που αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Αθήνα, έχρισε φαβορί την Ίντερ.

" Είναι οι πρωταθλητές Ιταλίας και η μοναδική διοργάνωση που δεν τα πάνε καλά είναι το Τσάμπιονς Λιγκ".

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εστιάσει την προσοχή του στην Βέρντερ Βρέμης. " Είναι καλή ομάδα. Την αντιμετωπίσαμε και πριν από τρία χρόνια. Είναι ένα κλαμπ με μεγάλη εμπειρία αλλά μπορούμε να τους αποσπάσουμε βαθμούς"

Προσοχή συνέστησε επίσης στην Ανόρθωση, έπειτα από το πάθημα του Ολυμπιακού. " Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Αγωνίστηκαν εξαιρετικά καλά εναντίον του Ολυμπιακού και θέλουν να νικήσουν μια ακόμη ομάδα από την Αθήνα".

Προς το παρών πάντως ο Νίλσον προετοιμάζεται για την κόντρα του με έναν άλλον Σουηδό. Τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς της ΑΕΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

" Ο στόχος είναι όπως συνήθως η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν το καταφέραμε τα τελευταία χρόνια αλλά την περασμένη περίοδο αποδώσαμε αρκετά καλά για να εκπληρώναμε τον σκοπό μας. Χάσαμε μερικά παιχνίδια στο τέλος και δεν τα καταφέραμε".

Ο αμυντικός του "τριφυλλιού" δεν φάνηκε να ανησυχεί πάντως για την έλευση του Γκάμπριελ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σαν δεξί μπακ χαφ. " Είναι πολύ έξυπνος παίκτης. Αλλά η σεζόν είναι τόσο μεγάλη που δεν με επηρεάζει. Θα παίξουμε και οι δύο αρκετά ματς. Ήδη έχω αρχίσει στα 3 από τα 4 ματς ως τώρα".















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ