CHAMPIONS LEAGUE

Σάαφ: "Μεγάλο κεφάλαιο ο Τεν Κάτε"

Σάαφ: "Μεγάλο κεφάλαιο ο Τεν Κάτε"
Σααφ

"Μεγάλο κεφάλαιο ο Τεν Κάτε" είπε ο Σάαφ που σχολίασε την κλήρωση. Αλοφς: "Είμαστε ικανοποιημένοι"

" Συνολικά είμαστε σε έναν όμιλο που έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στους «16». Όμως, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Κόντρα σε Ίντερ και Παναθηναϊκό ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε.

Κάποιος μπορεί να δει το ρόστερ της Ίντερ για να καταλάβει πόσο καλή ομάδα είναι. Στην επίθεση υπάρχουν παίκτες όπως ο Ιμπραΐμοβιτς, ο Αντριάνο και ο Κρέσπο που έχουν μεγάλη ποιότητα. Είναι πρωταθλητές και ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέρουν όλοι τι έχουν κάνει.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Με τον Χενκ Τεν Κάτε συναντιόμαστε για τρίτη φορά. Ήταν βοηθός στην Μπαρτσελόνα, προπονητής του Άγιαξ και τώρα στον Παναθηναϊκό. Με τις νίκες τους στα προκριματικά κόντρα σε Ντιναμό και Σπάρτα έφεραν εις πέρας τη δουλειά.

Στο πρωτάθλημα ήρθαν τρίτοι στην κανονική διάρκεια, όμως ενίσχυσαν πολύ το ρόστερ τους το καλοκαίρι με εξαιρετικές μεταγραφές. Πολύ ενδιαφέρων παίκτης είναι αναμφίβολα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Και ο Αντρέας Ίβανσιτς δεν είναι άγνωστος παίκτης σε μας.







Η Ανόρθωση είναι το μεγάλο αουτσάιντερ του ομίλου. Όμως τα αποτελέσματά της στα προκριματικά έδειξαν ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Στην έδρα της έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, αφού νίκησε 3-0 τη Ραπίντ και τον Ολυμπιακό. Ήταν μεγάλη επιτυχία η πρόκριση επί του Ολυμπιακού, ενώ ο Δέλλας και ο Λεϊβακαμπέσι είναι πολύ καλοί παίκτες. Αυτή η ομάδα είναι συνολικά μία από τις γηραιότερες των ομίλων. Δεν πρέπει να εμφανιστούμε χαλαροί" ήταν τα λόγια του προπονητή της γερμανικής ομάδας κ. Σάαφ.

Άλοφς: "Είμαστε ικανοποιημένοι..."

Ο αθλητικός διευθυντής της Βέντερ Βρέμης, Κλάους Άλοφς, από την πλευρά του επισήμανε πως οι Ελληνες μπορούν να γίνουν... δυσάρεστοι:

" Είμαστε ικανοποιημένοι. Αν και με την πρώτη ματιά το γκρουπ δεν φαίνεται ελκυστικό, είναι ενδιαφέρον. Τα παιχνίδια με την Ίντερ είναι πρόκληση, ενώ και οι Έλληνες μπορούν να γίνουν δυσάρεστοι. Η Ανόρθωση ήταν μια έκπληξη. Θα ήμουν, πάντως, ψεύτης αν έλεγα πως δεν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα".








TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ