ΗΡΑΚΛΗΣ

Προετοιμασία γεμάτη προβλήματα

Προετοιμασία γεμάτη προβλήματα
προπόνηση, Ηρακλής

Πρόγραμμα δύο προπονήσεων είχε η σημερινή μέρα για την ομάδα του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα στα πλαίσια της μίνι προετοιμασίας στην διακοπή του πρωταθλήματος της Super League

Οι Μπένκο και Παπαζαχαρίας συνέχισαν την θεραπεία, καθώς πρόκειται για δύο περιπτώσεις, που θα απασχολήσουν την ιατρική ομάδα για κάποιες μέρες ακόμη. Θεραπευτικό πρόγραμμα ακολούθησαν επίσης και οι Πουρσανίδης και Νικολόπουλος ωστόσο εκτιμάται ότι αμφότεροι σύντομα θα επανέλθουν.
Ο Κατσαμπής δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε μικροενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο. Αύριο πάντως αναμένεται να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Χλωρός δεν προπονήθηκε, καθώς φέρει αιμάτωμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, χωρίς, ωστόσο, η κατάστασή του να προβληματίζει.

Ο Γιαννούλης ταλαιπωρείται από ίωση και απείχε του προπονητικού προγράμματος. Όσο για αύριο η ομάδα του Ηρακλή θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα. Για το Σάββατο (17/11), στις 14:45 στο Γήπεδο του Ευόσμου, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

Ανακοίνωση της Επιτροπής για τα 100 Χρόνια

Η επιτροπή για τα 100 χρόνια του Γ.Σ. Ηρακλής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Την Τρίτη 13-11-2007 πραγματοποιήθηκε η τακτική εβδομαδιαία συνεδρίαση της επιτροπής για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ. Σε αυτήν έλαβε μέρος για πρώτη φορά ο πρόεδρος του συλλόγου βετεράνων ποδοσφαιριστών κ. Κώστας Αϊδινίου, ο οποίος θα στελεχώσει την οικονομική επιτροπή.

Η επιτροπή ασχολήθηκε με την οργάνωση των δύο πρώτων εκδηλώσεων που έχουν οριστικοποιηθεί. Συγκεκριμένα το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα στο Hyatt Regency Hotel ανοικτή ημερίδα με τη συμμετοχή παραγόντων και φιλάθλων του Ηρακλή καθώς και φορέων της πόλης, όπου θα αναλυθούν οι πρώτες σκέψεις και ενέργειες της επιτροπής, αλλά θα ακουστούν και ιδέες και προτάσεις των συμμετεχόντων για τις εκδηλώσεις. Επίσης στις 17 και 18 Μαΐου 2008 θα διεξαχθεί διεθνές τουρνουά
Ξιφασκίας με την επωνυμία "100 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ".


Εξάλλου αποφασίστηκε να εκδοθεί Λεύκωμα με φωτογραφίες από την ιστορική διαδρομή του συλλόγου. Για αυτόν τον λόγο η επιτροπή παρακαλεί όποιον φίλο του Ηρακλή έχει αρχείο με φωτογραφίες ή άλλο υλικό να το φέρει στα γραφεία του Γ.Σ., όπου αφού βγουν τα κατάλληλα αντίτυπα θα επιστραφεί αμέσως στον κάτοχό του.

Η επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους πολλούς φίλους του συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να καταθέσουν προτάσεις για το λογότυπο και για τις εκδηλώσεις και περιμένει και άλλες συμμετοχές είτε στα γραφεία του Γ.Σ. είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

Στα πλαίσια της προσπάθειας για τον καλύτερο δυνατό εορτασμό της επετείου θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες συνάντηση της επιτροπής με τους συνδέσμους φιλάθλων του Ηρακλή, για να εξετασθούν οι δυνατότητες συνεργασίας και συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων.

Τέλος με ικανοποίηση έγινε δεκτή η πρόταση της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ να λειτουργήσει μπουτίκ με είδη που αφορούν τα 100 Χρόνια του συλλόγου δίπλα στην αντίστοιχη της Π.Α.Ε. στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. Για αυτό τον σκοπό η επιτροπή παρακαλεί την Διοίκηση του Καυταντζογλείου Σταδίου να επισπεύσει τις εργασίες ανακατασκευής του συγκεκριμένου χώρου που έχει καταστραφεί από πυρκαϊά".
















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ