ΗΡΑΚΛΗΣ

Θλάση ο Μπένκο

Θλάση ο Μπένκο
Χλωρος

Οι Μπένκο και Νικολόπουλος είναι στο ιατρικό δελτίο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Χλωρός:"Μπορούσαμε να χάσουμε".

Οι ατυχίες πάντως δεν έλειψαν με το καλημέρα της μίνι προετοιμασίας εν όψει της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Ο Γιόζε Μπένκο υπέστη θλάση στον δεξιό προσαγωγό και ακολουθεί θεραπεία ενώ ο Ηλίας Πουρσανίδης έχει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και πιθανόν να χρειαστεί την εβδομάδα, που διανύουμε, για να επανέλθει σε ρυθμούς ομάδας.

Ωστόσο προβλέπεται να είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια. Εκτός των Μπένκο και Πουρσανίδη ο Νίκος Νικολόπουλος αποχώρησε με έντονο μυϊκό σπασμό από το παιχνίδι και σήμερα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο.

Η κατάστασή πάντως του επιθετικού του Ηρακλή δεν φαίνεται να είναι ανησυχητική. Όσο για τον Σλοβάκο Γιουράι Τσίνεγκε εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από την ίωση, που τον έθεσε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής.

Η ομάδα του Ηρακλή αύριο θα έχει ρεπό, ενώ θα επανέλθει με διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, την Τετάρτη 14/11, στις 10:00 και στις 15:30.

Χλωρός: «Παραλίγο να χάσουμε»

Εκτός από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ούτε και οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή μπορούσαν να εξηγήσουν στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με την Λάρισα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την εμφάνισή τους στο δεύτερο ημίχρονο μετά το υπέρ του 1-0.

«Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορώ να καταλάβω την απόδοσή μας. Προηγηθήκαμε στο σκορ και για κάποιο λόγο κλειστήκαμε πίσω και παραλίγο να χάσουμε το παιχνίδι. Για αυτό και όλοι μας ήμασταν πολύ θυμωμένοι και εκνευρισμένοι στα αποδυτήρια για το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Το σκορ ήταν υπέρ μας και κατορθώσαμε να μην κερδίσουμε», τόνισε ο Γιάννης Χλωρός με τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή για το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και με το οποίο οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν της Λάρισας με 1-0 δήλωσε: «Νομίζω ότι ήταν καθαρό πέναλτι αφού υπήρχε επαφή με τον αμυντικό».

Με τον Χλωρό για την απόδοση της Λάρισας συμφώνησε και ο Άλεν Ραγκουέλ που επισήμανε πως: «Η Λάρισα έπαιξε πολύ καλά, με μας στο δεύτερο ημίχρονο αφού προηγηθήκαμε στο σκορ να γυρίσαμε πίσω χωρίς να μπορώ να ξέρω το γιατί. Με τον τρόπο αυτό η Λάρισα έχασε ευκαιρίες με μας να μην είμαστε ευχαριστημένοι».

Όσο για τον Γιάννη Παπαδόπουλο ο νεαρός διεθνής του Ηρακλή δήλωσε: « Πληρώσαμε ένα λάθος στο τέλος με το πέναλτι που κέρδισε η Λάρισα που ήταν καλύτερη από μας έχοντας περισσότερες ευκαιρίες με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρώ ότι ήταν δίκαιο», και πρόσθεσε:

« Ήμασταν αρκετά τυχεροί», ενώ σε ερώτηση για το αν φοβάται μήπως τυχόν ο Ηρακλής κινδυνέψει και φέτος τόνισε: « Δεν πιστεύω να κινδυνέψουμε αφού είμαστε καλή ομάδα κι απλώς θέλουμε χρόνο για να βρούμε ομοιογένεια».




















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ