ΗΡΑΚΛΗΣ

Επανήλθε ο Πουρσανίδης

Επανήλθε ο Πουρσανίδης
Πουρσανίδης MOTIONTEAM

Στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον κυριακάτικο κρίσιμο αγώνα με τη Λάρισα τέθηκε ο Πουρσανίδης, που επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης

Ο Πουρσανίδης επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και έθεσε εαυτόν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα της Κυριακής.
Ο μόνος που βρίσκεται εκτός προγράμματος πέρα από τον Περπερίδη, που συνεχίζει το εντατικό ατομικό πρόγραμμά του είναι ο Παπαζαχαρίας.

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή ακολουθεί θεραπεία για την μέση του και είναι σε φάση ανάρρωσης με την εξέλιξη αυτή να προσφέρει την άνεση της πρόβλεψης ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλής θα προπονηθεί αύριο στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με την Λάρισα.

Ανακοίνωση της Επιτροπής για τα 100 χρόνια

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή για τα 100 χρόνια της ιστορίας του Ηρακλή που ανέφερε:
«Φίλαθλοι του Ηρακλή,
Η επιτροπή, που δημιουργήθηκε για να διοργανώσει τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του συλλόγου μας, ήδη έπιασε δουλειά και επεξεργάζεται προτάσεις και σκέψεις για τον καλύτερο δυνατό εορτασμό της επετείου.

Σε αυτήν την προσπάθεια μπορούν και πρέπει να συμμετέχουν ενεργά όλοι οι φίλοι του πιο ιστορικού συλλόγου της Ελλάδας. Σε πρώτη φάση καλούμε τους φιλάθλους μας να μας στείλουν οποιαδήποτε πρόταση ή ιδέα έχουν για εκδηλώσεις, σήμα (λογότυπο) των 100 χρόνων κλπ, είτε στα γραφεία μας (Αγ. Δημητρίου 159Βʼ, 54636 Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310207715) είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:


[email protected] ).

Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε στον εορτασμό την λαμπρότητα που ταιριάζει σε ένα σωματείο με τεράστια εθνική, κοινωνική και αθλητική προσφορά όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας».



Ευχαριστήριο της ΠΑΕ
Η ΠΑΕ Ηρακλής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον γνωστό Ηρακλειδέα επιχειρηματία, Νίκο Νούσια και την εταιρία του, GEO BAGNO Ε.Π.Ε., για την σημαντική προσφορά του σε δομικό υλικό και είδη υγιεινής, για την ανακατασκευή των αποδυτηρίων των "κυανόλευκων" Τμημάτων Υποδομής, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.












TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ