ΗΡΑΚΛΗΣ

Έμερσον: "Σημασία να κερδίζει η ομάδα"

Έμερσον: "Σημασία να κερδίζει η ομάδα"
Πανηγύρια, Εμερσον, Τόσι πανηγυρίζουν

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Βραζιλιάνος Έμερσον βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ

Η πρωινή προπόνηση που ξεκίνησε στις 11:00 ήταν και η τελευταία του «Γηραιού» για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με την Λάρισα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (11/11, 19:00).
Για την βράβευσή του από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), μέσω του Κώστα Ηλιάδη, ως ο παίκτης που σημείωσε το καλύτερο γκολ της 7ης αγωνιστικής, που πέρασε, ο Έμερσον δήλωσε πως: « Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους. Χαίρομαι που το γκολ, το οποίο πέτυχα άρεσε στον κόσμο και κυρίως χαίρομαι, που το συγκεκριμένο παιχνίδι έφερε μια σημαντική νίκη στην ομάδα μου.

Ήταν το πρώτο γκολ, που πετυχαίνω με την φανέλα του Ηρακλή και συνεπώς είναι κάτι το εξαιρετικό για μένα. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και είμαι βέβαιος ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς όλοι εμείς στην ομάδα θα πετύχουμε πολλά και όμορφα γκολ.

Το μυαλό όλων μας είναι στον αυριανό αγώνα με την Λάρισα, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε και οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας τα όσα συνέβησαν την περασμένη αγωνιστική, όσο και αν ικανοποίησαν όλους εμάς στον Ηρακλή, αλλά και τον κόσμο μας. Τον κόσμο μας, που τόσο πολύ θέλουμε κοντά μας αύριο, για να στηρίξει την προσπάθειά μας



».

Η αποστολή με Λάρισα

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας προπόνησης του Ηρακλή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την αποστολή του Ηρακλή για τον αυριανό αγώνα με την Λάρισα. Αυτήν αποτελούν οι εξής (18) ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Πάρντο, Κατσαμπής, Μαλάγκενιο, Μαυρογενίδης, Ζμπόντσακ, Ραγκουέλ, Ιωαννίδης, Πουρσανίδης, Παπαδόπουλος, Έμερσον, Ροντρίγκο, Τσίνεγκε, Γκαρσία, Μαρίνκοβιτς, Νικολόπουλος, Χλωρός και Μπένκο.

Σκέψη για Χλωρό αντί του Γκαρσία

Όσο για το πώς αναμένεται να παραταχθεί ο Ηρακλής αύριο το απόγευμα κόντρα στην Λάρισα; Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του ΟΑΚΑ και τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια.Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθεί και πάλι το δίδυμο των Κατσαμπή και Μαλαγκένιο, με τον Ραγκουέλ στα δεξιά και τον Ζμπόντσακ στα αριστερά. Στην μεσαία γραμμή θα είναι κανονικά ο Πουρσανίδης έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στην διάρκεια της εβδομάδας μαζί με τον Μαυρογενίδη και λίγο πιο προωθημένο τον Ροντρίγκο.

Κι όσο για την επίθεση; Εκεί ενδεχομένως να υπάρξει η μοναδική αλλαγή με τον Χλωρό να ξεκινά στα δεξιά αντί του Γκαρσία με τον Έμερσον να παραμένει αριστερά και τον Νικολόπουλο στην κορυφή.

Ρέμος: «Αποταμίευση χαράς»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνης Ρέμος, δεν μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την τελευταία επιτυχία της ομάδας με την νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά και την εξέλιξη που υπήρξε στα μέσα της εβδομάδας μετά την συνάντηση με τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Μυτιληναίο.

« Μετά από τον αγώνα με την ΑΕΚ θα πρέπει οι Ηρακλειδείς να κάνουν μια αποταμίευση χαράς, ώστε να λειτουργήσει αντισταθμιστικά σε όποια δυσκολία υπάρξει και μας προκύψει από εδώ και πέρα. Την προηγούμενη Κυριακή αποδείχθηκε ότι και σε αυτόν τον αγώνα μακριά από την έδρα μας, η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει με κραυγές και γκρίνιες. Μπορεί να το κάνει αυτό με αγάπη και στήριξη όπως έγινε στο ΟΑΚΑ», τόνισε ο Αντώνης Ρέμος κάνοντας με τον τρόπο αυτό το δικό του κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με την Λάρισα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και συνέχισε λέγοντας: « Θα πρέπει να θωρακίσουμε την ομάδα με θετικά συναισθήματα και να μην ξεχνούμε ότι ο δρόμος της εξυγίανσης και της αλήθειας έχει πολλά αγκάθια. Θα πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα και στα δύσκολα».

Αναφορικά για την πρόσφατη συνάντηση που υπήρξε με τον Ευάγγελο Μυτιληναίο και την προοπτική να πληρώσει τα χρέη του διευκρίνισε: « Ο Μυτιληναίος λειτούργησε με αυτόν τον τρόπο εξαιτίας της προσωπικής μου παρουσίας, όπως και αυτής του Μπάμπη Ξανθόπουλου. Δεν αναγνωρίζει καμία άλλη επιλογή για τα διοικητικά της ΠΑΕ και αυτό είναι ξεκάθαρο», για να καταλήξει: « Είναι μια σημαντική λύση αλλά είναι μακρύς ο δρόμος. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τον διαβούμε όσο η στήριξη είναι καθαρή και ουσιώδης. Αν και εφόσον η αμφισβήτηση υπερισχύσει δεν θα έχουμε κανένα λόγο στα διοικητικά της ομάδας. Όλοι μαζί...».


















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ