ΗΡΑΚΛΗΣ

Οικονομικός απολογισμός και γήπεδο

Οικονομικός απολογισμός και γήπεδο
New Image

Πραγματοποιήθηκε, με απαρτία των μελών, η σημερινή προγραμματισμένη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ηρακλής, στα γραφεία της Μίκρας

Στην διάρκεια αυτής συζητήθηκε ο οικονομικός απολογισμός της ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά και ο οικονομικός προγραμματισμός για Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2007.
Εξετάστηκε ακόμα το θέμα της κατασκευής του Γηπέδου στην Μίκρα, με τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου και εκπρόσωπό του στην ΠΑΕ, Νίκου Παναγόπουλο, να ενημερώνει το Συμβούλιο για τις σχετικές με το θέμα εξελίξεις.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνης Ρέμος και Μπάμπης Ξανθόπουλος, ενημέρωσαν το Συμβούλιο λεπτομερώς για τα της συνάντησης με τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Μυτιληναίο, και τα όσα προέκυψαν από αυτήν.
Επίσης συζητήθηκε η νομική πορεία διακανονισμού των οφειλών της ΠΑΕ Ηρακλής προς τρίτους ενώ τέλος, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση του δ.σ. από τον αντιπρόεδρο, Μπάμπη Ξανθόπουλο, επί θεμάτων του αγωνιστικού Τμήματος.

Τριπλή αναχώρηση

Ο Βραζιλιάνος Έμερσον αναχώρησε για την πατρίδα του, εκμεταλλευόμενος το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, για προσωπικούς λόγους, αλλά και για να ρυθμίσει το θέμα της βίζας του. Όσο για την επιστροφή του αναμένεται για την άλλη εβδομάδα αφού πρώτα θα έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες.

Ο Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς αναχώρησε για να ενσωματωθεί στο συγκρότημα των Ελπίδων της Σερβίας, εν όψει του αγώνα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων, μεταξύ Λευκορωσίας και Σερβίας (20/11) και αναμένεται να επιστρέψει στις 21/11.

Ανάλογες υποχρεώσεις και για τον Ενέα Κολίτσι, ο οποίος αναχώρησε με σκοπό να ενσωματωθεί στην αποστολή της Ελπίδων της Αλβανίας, εν όψει των αναμετρήσεων με τις Νήσους Φερόε (17/11) και την Ελλάδα (21/11). Επιστρέφει στις 22/11.












TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ