ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πλάνα με Γκέκα ο Ρεχάγκελ

Πλάνα με Γκέκα ο Ρεχάγκελ
Γκέκας

Πλάνα με Γκέκα και επιθετικό σχήμα κάνει ο Οτο Ρεχάγκελ για το ματς με τη Βοσνία (13/10, 21:30)

Τα νέα ήταν ευχάριστα στην τελευταία προπόνηση καθώς ο Φάνης Γκέκας για πρώτη φορά μετά την έναρξη της προετοιμασίας μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα.
Ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που "κουβαλούσε" από την ομάδα του και πλέον αν καταφέρει να προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή θα βρίσκεται οριστικά στην διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ.

Βέβαια η συμμετοχή του στην ενδεκάδα βρίσκεται στα χέρια του Ομοσπονδιακού τεχνικού ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει αν θα του εμπιστευτεί μία θέση στην κορυφή της επίθεσης ή θα τον αφήσει στον πάγκο από τη στιγμή που έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Όσον αφορά εξάλλου στον Άγγελο Χαριστέα, ο Ότο Ρεχάγκελ υποστήριξε ότι είναι αμφίβολος όχι από προπονητικής πλευράς, καθώς ο επιθετικός της Νυρεμβέργης συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, όσο γιατί προέρχεται από τραυματισμό που είχε ως αποτέλεσμα να είναι εκτός δρασης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα πλάνα

Αλλαγές θα υπάρξουν σίγουρα πάντως στο βασικό σχήμα καθώς οι Σεϊταρίδης και Σαμαράς δεν είναι στην διάθεση του προπονητή της πρωταθλήτριας Ευρώπης μιάς και συμπλήρωσαν κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Νορβηγία.

Την θέση του άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Χρήστος Πατσατζόγλου που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αυτό τον καιρό.

Για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, Χαλκιάς και Νικοπολίδης έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Στο αριστερό άκρο θα είναι και πάλι ο Τοροσίδης. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Δέλλας και Κυργιάκος.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Κατσουράνης, Μπασινάς και Καραγκούνης, στα αριστερά της μεσαίας γραμμής ο Αμανατίδης, στα δεξιά ο Γιαννακόπουλος και στην κορυφή ο Γκέκας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι επτά παίκτες της Εθνικής είναι στο όριο, κάτι που σημαίνει ότι αν δεχθούν κάρτα το Σάββατο θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της επόμενης Τετάρτης με την Τουρκία.

Φινάλε χωρίς προβλήματα

Ο Φάνης Γκέκας γυμνάστηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Βοσνία. Η προετοιμασία έτσι ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για την Εθνική ομάδα με την τελευταία προπόνηση να διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ολοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα εκγύμνασης.Πιο αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ είναι οι:

Χαλκιάς, Νικοπολίδης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Δέλλας, Κυργιάκος, Αντζας, Καψής, Σπυρόπουλος, Τοροσίδης, Μπασινάς, Τζιώλης, Κατσουράνης, Πατσατζόγλου, Καραγκούνης, Αμανατίδης, Σαλπιγγίδης, Γιαννακόπουλος, Λυμπερόπουλος, Γκέκας, Σαμαράς, Χαριστέας, Γκούμας.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Βοσνία δεν έχουν τιμωρημένοι Σεϊταρίδης και Σαμαράς.
Ανακοίνωση της ΕΠΟ ενόψει Βοσνίας

Στο μεταξύ η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για τους φιλάθλους που θα βρεθούν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τη Βοσνία. Σε αυτήν πιο αναλυτικά αναφέρεται:

" Ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης για την προκριματική φάση του EURO 2008, το Σάββατο 13/10/2007 και ώρα 21:30 στο ΟΑΚΑ, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει τα εξής:

-Για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων, οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να βρίσκονται στο στάδιο τουλάχιστον δυόμισι (2,5) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Κάθε καθυστέρηση που θα παρατηρηθεί στην προσέλευση των θεατών θα έχει επιπτώσεις στην έγκαιρη είσοδό τους στο γήπεδο.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριο και μόνο. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και να έχουν συμπληρώσει στην ειδική θέση του εισιτηρίου τα στοιχεία που ζητούνται. Χωρίς την ταυτοποίηση των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο.

-Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ΄ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων. -Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30.

-Οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την είσοδο των θεατών στο στάδιο θα είναι εξαιρετικά αυστηροί. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ON LINE ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η παραλαβή των εισιτηρίων που προαγοράστηκαν μέσω του epo.gr θα γίνει ως ακολούθως: Στις 12/10/2007 και από ώρας 10:00 έως 17:00 και στις 13/10/2007 και από ώρας 11:00 έως 20:30 από το εκδοτήριο του σταθμού «Ειρήνη».

Η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για την παραλαβή των εισιτηρίων είναι απολύτως απαραίτητη.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΛΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα πωλούνται την Παρασκευή 12/10 (ώρες 10:00 έως 17:00) από το εκδοτήριο της θύρας 5 του γηπέδου «Γ. Καραισκάκης», από το εκδοτήριο της θύρας 5 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», από το εκδοτήριο της πλατείας Κοραή και από το εκδοτήριο του σταθμού «Ειρήνη». Τ

ην ημέρα του αγώνα (13/10), η διάθεση των εισιτηρίων στα σημεία πώλησης, εκτός του σταθμού «Ειρήνη», θα γίνεται από τις 10:00 έως τις 14:00 και στο εκδοτήριο του σταθμού «Ειρήνη» από τις 11:00 έως τις 21:30.

Επίσης, την ημέρα του αγώνα εισιτήρια θα πωλούνται από εκδοτήρια που βρίσκονται στο χώρο της Ολυμπιακής Φλόγας και στην πλευρά της λεωφόρου Κύμης (ώρες 11:00-21:30).

Σημειώνεται ότι για την αγορά των εισιτηρίων απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15, 30, 50 και 80 ευρώ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η είσοδος για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στο Ολυμπιακό Στάδιο θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας του εισιτηρίου διαρκείας στις θύρες που παρακάτω αναφέρονται, όπου και θα προμηθεύονται με εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα.

- Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Α΄ κατηγορίας για το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (θύρες 30, 31, 33) θα εισέλθουν στο Ολυμπιακό Στάδιο στη Θύρα 29α, από όπου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

- Οι κάτοχοι κατηγορίας Β (θύρες 14, 15) θα εισέλθουν στη θύρα 9. - Οι κάτοχοι κατηγορίας Γ (θύρες 12,16,17) θα εισέλθουν στη θύρα 7.

- Οι κάτοχοι κατηγορίας Δ (θύρες 19 έως 24) θα εισέλθουν στις θύρες 1 &3.


"Δεν πάμε σαν πρόβατα για σφαγή"

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Βόσνιοι αναμένονται την Παρασκευή στην Αθήνα και ο τεχνικός τους, Φουάντ Μουτζούροβιτς δήλωσε ότι η ομάδα του θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα για να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις της βαριάς ήττας με 0-4 από τον πρώτο αγώνα.

" Δεν θα πάμε ως πρόβατα για σφαγή. Οι παίκτες μου απέδειξαν στις τελευταίες προπονήσεις ότι έχουν μεγάλη θέληση.

Το 0-4 του πρώτου αγώνα μας ταρακούνησε και μας έκανε να κυνηγάμε. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες, πρέπει να πάρουμε δύο από τα παιχνίδια που ακολουθούν", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως μάλιστα τόνισε η Βοσνία θα κυνηγήσει τις αντεπιθέσεις όπως έγινε και στη Νορβηγία,όπου νίκησε με 2-1.

Ο διαιτητής

Διαιτητής του αγώνα στο ΟΑΚΑ θα είναι ο Πολωνός Γκρέγκορζ Μιλέφσκι ο οποίος είχε διευθύνει την αναμέτρηση της Εθνικής στη Βόρειο Ιρλανδία στο πλαίσιο των προκριματικών του "Euro 2004" όπου η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ επικράτησε με 2-0.Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ματσέι Βιερζμπόφσκι και Ράφαλ Ροστκόφκσι.
















































































TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ