ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Πιρές για Λεβαντόβσκι: "Θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στο παιχνίδι του Τσάβι"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λεβερκούζεν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λεβερκούζεν © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Ο Ρομπέρ Μιρές εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να αγωνίζεται στη La Liga, ενώ υποστήριξε πως δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στην Μπαρτσελόνα και στο στυλ παιχνιδιού του Τσάβι.

Ενώ η Μπάγερν δίνει αγώνα για να μην χάσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει έχοντας κάνει ξεκάθαρο ότι ο "κύκλος" του στο Μόναχο ολοκληρώθηκε, η Μπαρτσελόνα κάνει το δικό της "παιχνίδι".

Το ενδεχόμενο την επόμενη σεζόν, ο Πολωνός σταρ να φοράει τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" εκτός από υπαρκτό είναι και εξαιρετικά πιθανό, με τον Λεβαντόσβκι να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους Καταλανούς.

Ο θρύλος της Άρσεναλ, Ρομπέρ Πιρές, ο οποίος πέρασε έξι χρόνια στο Λονδίνο και ψηφίστηκε ο έκτος καλύτερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα των κανονιέρηδων μίλησε στο WP Sportowe Fakty στην υπόθεση του 48χρονου.

Ο πρωταθλητής κόσμου το 2000 και Ευρώπης το 2002 με την εθνική Γαλλίας τόνισε πως θέλει να δει τον Λεβαντόβσκι στη La Liga, ενώ υποστήριξε με βεβαιότητα πως δεν πρόκειται να δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στην Μπαρτσελόνα και στο στυλ παιχνιδιού του Τσάβι.

"Μιλάμε για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, δεν είναι ένας συνηθισμένος παίκτης. Έχω την εντύπωση ότι ξέρει ακριβώς τι θέλει. Αν μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα μπορεί να προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στην τακτική του Τσάβι. Είναι χαρά να βλέπω τον Ρόμπερτ σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα, γιατί είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, αλλά αν πήγαινε στη Μπαρτσελόνα θα το θεωρούσα μία πολύ καλή κίνηση.

Είναι ένα καλό πρωτάθλημα για έναν τέτοιο παίκτη. Κυρίως γιατί θα είχε ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία συγκριτικά με την Bundeslia. Στη La Liga δίνουν περισσότερο βάση στην τεχνική, ταιριάζει περισσότερο σ' αυτόν".

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA BUNDESLIGA ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ