ΜΠΑΓΕΡΝ

Λεβαντόβσκι: "Η ιστορία μου στην Μπάγερν τελείωσε"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Στουτγκάρδη
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Στουτγκάρδη 2022 AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δήλωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως η ιστορία του στην Μπάγερν τελείωσε και εξέφρασε την ελπίδα του οι Βαυαροί να τον αφήσουν να φύγει.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι παραμένει βασικός στόχος της Μπαρτσελόνα. Αν και οι άνθρωποι της Μπάγερν επιμένουν πως ο Πολωνός στράικερ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την βαυαρική ομάδα, αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Ειδικά από την στιγμή που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει τη μεταγραφή. Ο Λεβαντόβσκι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Πολωνίας πως η μετακίνησή του είναι η καλύτερη λύση.

"Η ιστορία μου στην Μπάγερν τελείωσε. Δεν βλέπω καμία πιθανότητα να συνεχίσω γι' αυτή την ομάδα. Η Μπάγερν είναι ένα σοβαρό κλαμπ και πιστεύω δεν θα με κρατήσουν. Η μεταγραφή είναι η καλύτερη λύση, ελπίζω να μην με σταματήσουν" δήλωσε συγκεκριμένα.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, με την Μπαρτσελόνα να εντείνει την πίεση της, προκειμένου να αποκτήσει τον Πολωνό στράικερ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA LA LIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ