ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Λουκάκου είναι η εναλλακτική αν δεν προχωρήσει του Λεβαντόβσκι

Ο Λουκάκου πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λιντς
Ο Λουκάκου πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λιντς @ 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα τσεκάρει την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου για το επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Λεβαντόβσκι.

Η Μπαρτσελόνα βλέπει ότι η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν θα είναι εύκολη, λόγω της διαφοράς με την Μπάγερν στο οικονομικό και ήδη κοιτάζει εναλλακτικές περιπτώσεις σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Πολωνό φορ.

Η καταλανική Mundo Deportivo αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της ότι ο Ρομέλου Λουκάκου είναι μια εναλλακτική περίπτωση που αρέσει στον Τσάβι και θα μπορούσε να προχωρήσει. Ο Βέλγος επιθετικός δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην Τσέλσι και οι Λονδρέζοι είναι ενήμεροι για τις προθέσεις του Βέλγου επιθετικού.

Ο Λουκάκου επιθυμεί να επιστρέψει στην Ίντερ η οποία βλέπει θερμά το ενδεχόμενο επιστροφής του, ωστόσο τα πάντα μπορεί να αλλάξουν σε περίπτωση που κατατεθεί κάποια πρόταση από τους Καταλανούς. Παράλληλα με καλό μάτι τον κοιτάει και η Μπάγερν. Αν τον αποκτήσει, τότε βέβαια θα ανοίξει ο δρόμος και για τον Λεβαντόβσκι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λουκάκου έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Τη φετινή σεζόν σε 44 συμμετοχές σημείωσε 15 γκολ, ενώ οι μπλε τον απέκτησαν από την Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι, έναντι 113 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ