ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Λεβαντόβσκι: "Δύσκολο να πω ότι θα παίξω στην Μπάγερν του χρόνου"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άιντραχτ
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άιντραχτ © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνεται για να τονίσει ότι θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν, παρά τις προσπάθειες της ομάδας να τον κρατήσει, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η Ισπανία είναι ένα ωραίο μέρος.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόσβκι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Μπαρτσελόνα, καθώς θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Το μεγάλο εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι η Μπάγερν, η οποία θέλει να τον κρατήσει μέχρι την επόμενη σεζόν, που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Από τη μεριά του ο Πολωνός σταρ έχει κάνει ξεκάθαρη με κάθε τρόπο την επιθυμία του να συνεχίσει σε άλλον σύλλογο, ενώ μιλώντας στο Sky Sports Germany, τόνισε πως θέλει να μείνει στην Ισπανία.

"Η μεταγραφή μου στην Μπαρτσελόνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Νομίζω ότι η θέση μου είναι ξεκάθαρη και δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Είναι δύσκολο να πω ότι θα παίξω στην Μπάγερν την επόμενη σεζόν.

Έχω ένα σπίτι στη Μαγιόρκα, η Ισπανία είναι ένα ωραίο μέρος, νομίζω ότι είναι ένα μέρος για να πάω και να περάσω περισσότερο χρόνο από το να κάνω απλά διακοπές. Σύντομα θα έρθει η ώρα που θα μπορούμε να πούμε περισσότερα".

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ