ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Λεβαντόβσκι: Σε ανοικτή γραμμή με την Μπαρτσελόνα, ψάχνει τον αντικαταστάτη του η Μπάγερν

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι © 2022 ANDREAS SCHAAD/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι εξακολουθεί να παραμένει σε ανοικτή γραμμή με την Μπαρτσελόνα, στην οποία θέλει να μετακινηθεί το προσεχές καλοκαίρι, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως οι δύο πλευρές περιμένουν να βρει τον αντικαταστάτη του η Μπάγερν.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι αποφασισμένος να πάει στην Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι, γι' αυτό και συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή με της διοίκηση των "μπλαουγκράνα".

Μάλιστα, ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου (21/5) δήλωσε πως ο Πολωνός φορ "είναι μία από τις επιλογές της Μπαρτσελόνα. Έχει πει δημόσια ότι θέλει να φύγει, οπότε θα πρέπει να μιλήσει με τον σύλλογο, δεν θα είναι εύκολο να είσαι η Μπάγερν".

Ο σταρ των Βαυαρών δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλη ομάδα, αφού είναι σίγουρος πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπ Νόου. Αυτό που περιμένει είναι την τελική απόφαση της Μπάγερν, η οποία σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Γερμανίας υποστηρίζουν πως ο Λεβαντόβσκι θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όταν και ολοκληρώνεται. Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Όλιβερ Καν τόνισε: "Δεν τίθεται το ερώτημα αν θα φύγει ο Ρόμπερτ. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και θα το εκπληρώσει".

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Πολωνό διεθνή, κάτι που ο 33χρονος ωστόσο, έχει αρνηθεί σε δηλώσεις του: "Κάναμε στον ατζέντη του μια συγκεκριμένη πρόταση. Αν δεν ίσχυε σίγουρα δεν θα το λέγαμε".

Κι ενώ το ποδοσφαιρικό μέλλον του Λεβαντόβσκι παραμένει αβέβαιο ενόψει της νέας σεζόν, μετά από οκτώ χρόνια στην Μπάγερν και αμέτρητες επιτυχίες, δημοσιεύματα θέλουν τους Βαυαρούς να "ψάχνονται" για πιθανούς διαδόχους του και να τους συνδέουν με τους Ουσμάν Ντεμπελέ και Ζοάο Φέλιξ, καθώς και με τον Σάσα Κάλαϊτζιτς της Στουτγκάρδης.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ