ΜΠΑΓΕΡΝ

Πρόεδρος Μπάγερν: "Είμαι πεπεισμένος πως ο Λεβαντόβσκι θα παίζει για εμάς τη νέα σεζόν"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι χειροκροτεί στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Ουνιόν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι χειροκροτεί στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Ουνιόν © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, τοποθετήθηκε στην Bild για το σίριαλ Λεβαντόβσκι, τονίζοντας πως η Μπάγερν δεν έχει οικονομικό πρόβλημα και εκφράζοντας την πεποίθησή του πως ο Πολωνός φορ θα μείνει στο Μόναχο και τη νέα σεζόν.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει σηκώσει... μπαϊράκι το τελευταίο διάστημα και έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δεν θέλει να παραμείνει στην Μπάγερν αλλά να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με την Μπαρτσελόνα να εμφανίζεται ως ο πιο πιθανός επόμενος σταθμός για τον Πολωνό και να είναι έτοιμη να μπει σε διαπραγματεύσεις με τους Βαυαρούς.

Εκείνοι όμως από την πλευρά τους δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αφήσουν το βασικό επιθετικό τους όπλο να φύγει τόσο εύκολα, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο μαζί τους ως το 2023, και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από τη συνέντευξη που έδωσε στο "Bild TV" ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γερμανίας, Χέρμπερτ Χάινερ.

"Το ευτύχημα είναι πως δεν έχουμε οικονομική ανάγκη. Θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες και ο Ρόμπερτ είναι ένας από τους καλύτερους. Για αυτό είμαι πεπεισμένος πως θα παίζει για εμάς τη νεά σεζόν.

Δεν ανησυχώ για αυτά που έχουν προηγηθεί. Ο Ρόμπερτ είναι απόλυτος επαγγελματίας και θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ξέρει πολύ καλά τι έχει στην Μπάγερν.

Μία ομάδα που διαχειρίζεται καλά τους παίκτες της και κάνει τα πάντα για να αποδίδουν το μάξιμουμ στο χορτάρι", δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Μπάγερν, και πρόσθεσε με νόημα:

"Μου έχει προξενήσει μερική έκπληξη ότι ο Ρόμπερτ επέλεξε να δημοσιοποιήσει την επιθυμία του. Εγώ δεν θα το έκανα στη θέση του.

Είναι στην Μπάγερν εδώ και πολύ καιρό, έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους και έγινε δις ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Πάντα λέγαμε πως ο Λεβαντόβσκι έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023 και το συμβόλαιο είναι συμβόλαιο.

Πού οδευουμε αν ένας παίκτης μπορεί να τερματίσει το συμβόλαιό του ενώ εμείς ως σύλλογος είμαστε υποχρεωμένοι να τον πληρώνουμε μέχρι την τελευταία ημέρα. Αυτό είναι άδικο. Δεν μπορούν να είναι έτσι τα πράγματα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ