ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Μίλερ: "Θα ήθελα να μείνει ο Λεβαντόβσκι"

Οι Μίλερ και Λεβαντόβσκι πανηγυρίζουν γκολ της Μπάγερν κόντρα στην Ουνιόν | 19 Μαρτίου 2022
Οι Μίλερ και Λεβαντόβσκι πανηγυρίζουν γκολ της Μπάγερν κόντρα στην Ουνιόν | 19 Μαρτίου 2022 @2022 ANDREAS SCHAAD/AP IMAGES

Ο Τόμας Μίλερ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο Λεβαντόβσκι και τη νέα σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Kicker.

Ο Τόμας Μίλερ μίλησε στο γερμανικό περιοδικό Kicker και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος έχει εκφράσει δημοσίως την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπάγερν και να έχει "συνδεθεί" στενά με την Μπαρτσελόνα.

Ο Γερμανός διεθνής μεσοεπιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο "Λέβα" στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι στους Βαυαρούς δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που μένει στην ομάδα και επιδιώκει να πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις.

"Θα ήθελα ο επί πολλά χρόνια συνεργάτης μου στην επίθεση να μείνει στην Μπάγερν. Είναι ένα διάλειμμα και έχουμε ζήσει πολλά τέτοιες μέρες. Θυμάμαι την επιθυμία του Ριμπερί να πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ.

Ένα είναι το σίγουρο. Κάθε παίκτης που έχει ακόμα συμβόλαιο με την Μπάγερν την 1η Σεπτεμβρίου θέλει να παίζει καλά. Κανένας παίκτης δεν θέλει να παίζει άσχημα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Λεβαντόβσκι έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς για άλλον ένα χρόνο, ωστόσο επιθυμεί να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι και να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά στο οικονομικό σκέλος και γι' αυτό έχει "μπλοκάρει" για την ώρα η μεταγραφή.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ