CHAMPIONS LEAGUE

Πήρε την πρωτιά η Λίβερπουλ

Πήρε την πρωτιά η Λίβερπουλ
αγκουέρο

Η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-1 την Αϊντχόφεν και πέρασε ως 1η, 2η έμιενε η Ατλέτικο, στο ΟΥΕΦΑ η Μαρσέιγ (videos)

Αυτό βέβεια σημαίνει επίσης πως η ομάδα της Μασσαλίας με τον βαθμό που πήρε εξασφάλισε και την συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ενώ η Λίβερπουλ για πρώτη φορά στην ιστορία της έφτασε τους 14 βαθμούς σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μαρσέιγ - Ατλέτικο 0-0

Στο "Βελοντρόμ" δεν έγιναν και πολύ σπουδαία πράγματα, καθώς οι δύο ομάδες... βολεύτηκαν στο 0-0, ενώ ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ήταν στην βασική ενδεκάδα των "ροχιμπλάνκος".

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Μπονάρ, Ζουμπάρ, Χίλτον, Ταϊβό, Τσάνα, Ζιανί (77' Καμπορέ), Ζέντεν, Μπεν Αρφά, Σαμασά (29' Βαλμπουενά), Μπακαρί Κονέ (80' Σεϊρού).
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουπέ, Σεϊταρίδης, Πάμπλο Ιμπάνιες, Περέα, Αντόνιο Λόπες Μπανέγκα, Ραούλ Γκαρθία, Μάξι Ροντρίγκες (62' Μανίς), Λουΐς Γκαρθία (77' Μιγκέλ), Αγκουέρο (55' Φορλάν), Σιναμά Πονγκόλ.

Αϊντχόφεν - Λίβερπουλ 1-3

Με αρκετή δόση τύχης οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 36' με τον Ντάνκο Λάζοβιτς, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ, αφού έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κόντρες βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ αντέδρασε με τον Ράιν Μπάμπελ, με τον Ολλανδό στράικερ να ισοφαρίζει με κεφαλιά από την εκτέλεση φάουλ του Λούκας.

Οι "κόκκινοι" έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το "Φίλιπς Στάντιον", καθώς η ανατροπή ολοκληρώθηκε με τον "κεραυνό" του Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος... εκτέλεσε τον Ίσακσον στο 68', ενώ ο Ν'Γκογκ με πλασέ στο 77' διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ίσακσον, Κούλινα, Μαρσέλις, Μπρεσέ, Σαλσίδο, Σίμονς, Μέντεζ (80' Μανκό), Τζούτζακ, Μπακάλ (83' Νίιλαντ), Αμραμπάτ (72' Κούβερμαρς), Λάζοβιτς.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Καβαλιέρι, Αρμπελόα (69' Ντάρμπι), Κάραχερ (82' Κέλι), Άγκερ, Ντοσένα, Μασεράνο, Λούκας, Μπάμπελ, Ριέρα (76' Σπίρινγκ), Ν'Γκογκ, Ρόμπι Κιν.

Η τελική βαθμολογία

Θέση Ομάδα Αγώνες Βαθμοί
1. Λίβερπουλ 6 14
2. Ατλέτικο 6 12
3. Μαρσέιγ 6 4
4. Αϊντχόφεν 6 3


Αϊντχόφεν - Λίβερπουλ 1-3




































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ