ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θα παίξει τα ρέστα του στην Σλοβακία

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό | 7 Νοεμβρίου 2021
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό | 7 Νοεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ έχασε στο Περιστέρι, απομακρύνθηκε και άλλο από την κορυφή της βαθμολογίας και  η επόμενη ημέρα του θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στον αγώνα της Πέμπτης (25/11, 19:45) με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέδωσε την ήττα (2-0) από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που τον έφερε στο -7 από τον Ολυμπιακό, στο χαμηλό ρυθμό που είχε η ομάδα του στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά και στην έλλειψη ενέργειας των παικτών του όταν δεν είχαν την κατοχή της μπάλας.

Το θέμα για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πώς θα διορθώσει την κατάσταση μέσα σε λίγες ημέρες, ώστε η ομάδα του να εμφανιστεί με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στον αγώνα της Πέμπτης (25/11, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE SPORT24) με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, όπου θα κριθεί στην ουσία η πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League και στη συνέχεια στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι στην Σλοβακία εκτός του χαρακτήρα τελικού που έχει για τον Δικέφαλο, απέκτησε μετά την ήττα στο Περιστέρι ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αφού το αποτέλεσμα του θα καθορίσει και το κλίμα στον ΠΑΟΚ.

Σε περίπτωση νίκης και με τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της νεοσύστατης διοργάνωσης, το κλίμα αισιοδοξίας θα επανέλθει στον ΠΑΟΚ.

Σε αντίθετη περίπτωση η εσωστρέφεια που τρέφεται από εμφανίσεις όπως η χθεσινή θα γίνει ακόμη πιο έντονη, ότι και αν σημαίνει κάτι τέτοιο πριν από ένα ιδιαίτερο αγώνα όπως αυτό που ακολουθεί με τους κιτρινόμαυρους.

Το βάρος στην ψυχολογία των παικτών του

Ο Λουτσέσκου πολλές φορές μέχρι τώρα έχει μιλήσει για έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχει διαπιστώσει ότι υπάρχει στους παίκτες του, όταν τα παιχνίδια δεν πηγαίνουν καλά. Την άποψη του αυτή την επανέλαβε και με τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

"Είμαι απογοητευμένος γιατί ξανά δείξαμε ότι δεν έχουμε ισορροπία και όποτε η κατάσταση δεν μας ευνοεί, χάνουμε τη συγκέντρωσή μας, τον στόχο μας, την αυτοπεποίθηση, την ένταση, τη δημιουργικότητα, την επιθυμία να επιτεθούμε στους χώρους" είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ περιγράφοντας την κατάσταση που επικράτησε στην ομάδα του όταν έμεινε πίσω στο σκορ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις παικτών του όπως αυτή του Βαρέλα που είπε πως "ίσως να μην υπάρχει στην ομάδα πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος" ή αυτή του Κρέσπο που από την πλευρά του τόνισε πως "η ομάδα θα πρέπει να έχει συνοχή στο γήπεδο είτε είμαστε οικογένεια, είτε όχι" φαίνεται πως το πρόβλημα είναι βαθύτερο.

Είναι σίγουρο ότι ο Λουτσέσκου θα επενδύσει πολύ από τον χρόνο του τις επόμενες ημέρες στο ψυχολογικό κομμάτι, θέλοντας να τονώσει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν.

Περιμένει τον Βιεϊρίνια

Αγωνιστικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ περιμένει την επιστροφή του Βιεϊρίνια. Στις δηλώσεις του πριν τον κυριακάτικο αγώνα είπε πως ο αρχηγός του θα επιστρέψει στα τέλη της εβδομάδας, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα τον έχει στη διάθεση του, στην Μπρατισλάβα.

Ο Πορτογάλος έκανε στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ατομικό πρόγραμμα όπως και οι Μίτριτσα και Αουγκούστο. Δύσκολα όπως όλα δείχνουν θα είναι κάποιος από αυτούς σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας για το παιχνίδι της Πέμπτης.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Δείτε την Game Night για το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ