ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέκατη σερί νίκη για τη Σλόβαν πριν από τον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες της Σλόβαν πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ σε ματς του Europa Conference League
Οι παίκτες της Σλόβαν πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ σε ματς του Europa Conference League @2021 GIANNIS PAPANIKOS/AP IMAGES

Η Σλόβαν νίκησε με 2-1 τη Ζέμπιν εκτός έδρας κι έφτασε τις 10 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η Σλόβαν επικράτησε της Ζέμπλιν με 2-1 για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σλοβακίας και πλέον εστιάζει με ιδανική ψυχολογία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί για το Europa Conference League.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις προηγήθηκε νωρίς με τον Εζεκιέλ Χέντι, όμως ο Ματέι Τρούσα ισοφάρισε στο 26' για τους γηπεδούχους.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος μέχρι το 67ο λεπτό, όταν ο Γιάρομιρ Ζμρχαλ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Όλα κυλούσαν ιδανικά για τη Σλόβαν μέχρι το 87ο λεπτό, όταν ο Βλάντιμιρ Βάις, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και γιος του προπονητή με το ίδιο όνομα, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ είχε βγει ήδη ως αλλαγή.

Στα λεπτά που ακολούθησαν, η Σλόβαν κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα και έφτασε τις 10 σερί νίκες από τη στιγμή που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο "δικέφαλος" θα ταξιδέψει στην Μπρατισλάβα για τον αγώνα της Πέμπτης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων που θα κρίνει πολλά για την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την πέμπτη διαδοχική ήττα. Ο Δημήτρης Πόποβιτς πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 75', ενώ ο Γιώργος Νεοφυτίδης έμεινε στον πάγκο.

Η σύνθεση της Σλόβαν: Τσόβαν, Μεντβέντεβ, Αμπένα, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο, Άγκμπο, Κανκάβα, Τσάβριτς (72' Ράμπιου), Βάις (83' Ντα Σίλβα), Ζμρχαλ (8' Γκριν), Χέντι (86' Μραζ)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ