ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Ίσως να μην πιστεύουμε στο πρωτάθλημα"

Ο Βαρέλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι
Ο Βαρέλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι INTIME SPORTS

Ο Βαρέλα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο αναφέρθηκε σε έλλειψη πίστης στη διεκδίκηση του τίτλου στην οποία απέδωσε και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Δικεφάλου.

Ο Φερνάντο Βαρέλα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο με 2-0 μίλησε για τις πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση του Δικεφάλου, την πίστη για τη διεκδίκηση του τίτλου που δεν υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια αλλά και τη φάση του πέναλτι στο οποίο υπέπεσε στον αγώνα με τους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά όσα είπε o έμπειρος αμυντικός:

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του ΠΑΟΚ: "Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα. σε ένα ματς μπορεί να παίξουμε φανταστικά, στο επόμενο να μην έχουμε επιθετικότητα και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν πετυχαίνουμε τον στόχο μας και γενικότερα πρέπει να το διορθώσουμε. Ίσως υποσυνείδητα να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Σε άλλα παιχνίδια βγάζουμε πίστη και σε άλλα είμαστε πιο χαλαροί. Το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί και ομάδες όπως ο Ατρόμητος που βρίσκονται χαμηλά μπορούν να κερδίζουν".

Για το αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση: "Σίγουρα διορθώνεται, όλοι πρέπει να το φτιάξουμε, να δουλέψουμε σκληρά, να κοιταχτούμε στα μάτια. Γνωρίζουμε πως οι νίκες φτιάχνουν την ψυχολογία, ο Ολυμπιακός είναι μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε".

Για τη φάση του πέναλτι: "Είναι μία κλασσική φάση όπου προσπαθείς να ελέγξεις τον χώρο γύρω σου, να έχεις την κατοχή της μπάλας. Εγώ άνοιξα τα χέρια μου για να ελέγξω τον χώρο, ο Κουλούρης ήταν έξυπνος και έπεσε δείχνοντας ότι το χτύπημα ήταν πιο δυνατό απ’ ότι ήταν πραγματικά, ο διαιτητής θα αποφάσιζε αν είναι ή δεν είναι πέναλτι, πρέπει να το δεχθώ και να κοιτάξω μπροστά".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ