STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0: Μπλόκο Κουλούρη στο Περιστέρι

Ο Κουλούρης μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Κουλούρης μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Με δύο τέρματα του Ευθύμη Κουλούρη ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και πήρε την πρώτη του νίκη στη Super League Interwetten.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη Super League Interwetten αφού επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Οι παίκτες του Παράσχου, ο οποίος δεν ήταν στο γήπεδο λόγω κορονοϊού, κατάφεραν να εγκλωβίσουν το Δικέφαλο και να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και κατάφερε να βρει δίχτυα μετά από 779 ημέρες (τελευταίο του γκολ στο Τουλούζ - Μπορντό 1-3 στις 05/10/2019).

Στα αξιοσημείωτα και η μεγάλη εμφάνιση του Χαρίση. Ο μέσος του Ατρομήτου έπαιξε για πρώτη φορά βασικός μετά τον τραυματισμό του και ήταν εξαιρετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε (μαζί με τον Σάλομον κυριάρχησαν στον άξονα).

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ήταν φλύαρος, απείλησε κυρίως από αέρος και με στατικές φάσεις και πλήρωσε τις ολιγωρίες του στην άμυνα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Απειλούσαν μόνο από αέρος

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και προσπάθησε να σκοράρει. Στο 5' ο Κρέσπο δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζίβκοβιτς, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του δεύτερου να μην ολοκληρώσει καλά τη συνεργασία των Άκπομ και Μπίσεσβαρ.

Από εκεί και μετά ο Ατρόμητος άρχισε να πατά καλύτερα στο γήπεδο και να κερδίζει μέτρα. Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 21' όταν μετά από σέντρα του Καστεγιάνο ο Μουνίθ πήρε την κεφαλιά αφύλακτος, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει στόχο.

Ο Κουλούρης έσπασε την κατάρα

Η ώρα περνούσε στο πρώτο ημίχρονο και όλα έδειχναν πως το 0-0 θα σφράγιζε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ωστόσο, δύο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν διαφορετική άποψη.

Στο 45ο λεπτό ο Χαρίσης έκλεψε την μπάλα από τον Κούρτιτς στο κέντρο και την έδωσε στον Χαρίση. Εκείνος έτρεξε αρκετά μέτρα και την έδωσε δεξιά στον Μουνίθ. Ο Ισπανός του επέστρεψε αμέσως την μπάλα και ο Κουλούρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα μετά από σχεδόν 2 χρόνια.

Στα λεπτά των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε βρει το τέρμα της ισοφάρισης όμως ο Κούρτιτς δεν ευστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Πιο δυνατά ο ΠΑΟΚ, δεύτερο γκολ ο Κουλούρης

Οι παίκτες του Λουτσέσκου μπήκαν περισσότερο αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και από την αρχή πίεσαν τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ήταν συνέχεια έξω από την περιοχή του Γιαννιώτη όμως ξανά δυσκολεύτηκαν στο να πατήσουν μέσα στην περιοχή και να δημιουργήσουν ευκαιρίες με αξιώσεις.

Στο 66' ο Κουλούρης έπεσε στην περιοχή μετά από μονομαχία με τον Βαρέλα. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ωστόσο στη συνέχεια του είπαν από το VAR να ελέγξει τη φάση.

Ο Ευαγγέλου έκρινε ότι τελικά υπήρξε παράβαση και έδειξε την άσπρη βούλα παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών του Δικεφάλου. Ο Κουλούρης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0 για τον Ατρόμητο.

Πίεσε ο ΠΑΟΚ, άντεξε ο Ατρόμητος

Το γκολ του Ατρομήτου έφερε τον ΠΑΟΚ με την πλάτη στον τοίχο. Ο Λουτσέσκου ρίσκαρε βάζοντας και τον Σβιντέρσκι στο πλάι του Άκπομ για τα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα.

Το αποτέλεσμα ωστόσο δεν ήταν αυτό που θα ήθελε ο Ρουμάνος κοουτς. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν να έχουν μόνιμα την μπάλα στα πόδια τους (η κατοχή ξεπερνούσε το 70%), όμως δίχως αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να κρατήσει το 2-0 και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.


Τα στατιστικά

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Μη χάσετε την Game Night για το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σέντρα στις 21:30.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ