ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Μας λείπουν πολλά, έτσι δεν κάνουμε τίποτα"

Ο Άνχελ Κρέσπο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Άνχελ Κρέσπο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Άνχελ Κρέσπο μίλησε για τον εγωισμό που θα πρέπει να βγάλει ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο και την ανάγκη να δώσουν αυτός και οι συμπαίκτες του το κάτι παραπάνω.

Ο Άνχελ Κρέσπο στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει συνοχή στον αγωνιστικό χώρο και παραδέχθηκε πως αν στόχος της είναι το πρωτάθλημα θα πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:

"Δεν γίνεται να παίζουμε έτσι. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δώσαμε στον αντίπαλο αυτό που ήθελε. Ήμασταν πιο αργοί σε όλα. Εάν θέλουμε το πρωτάθλημα, χρειαζόμαστε βελτίωση. Είναι θέμα εγωισμού. Δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα τα ματς με τη φανέλα".

Για το αν δεν υπάρχει ομοιογένεια σε σχέση με την ομάδα του νταμπλ: "Μας λείπουν πολλά. Δε θέλω να πω κάτι εν θερμώ, αλλά έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και στο παιχνίδι κάναμε διαφορετικά πράγματα. Δεν έχουμε συνοχή, δεν είμαστε επιθετικοί.

Να ξεχάσουμε το παρελθόν, να εστιάσουμε στο τώρα. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να έχουμε συνοχή είτε είμαστε οικογένεια είτε όχι. Δεν γίνεται το 80% των ευκαιριών μας να είναι από στημένες φάσεις. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω".

Από την άλλη πλευρά ο Άντριγια Ζίβκοβιτς κράτησε χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος δεν έχει χάσει τις πιθανότητές του για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζίβκοβιτς στη NOVA: Για την ήττα από τον Ατρόμητο: "Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να επιστρέψουμε. Πρέπει να προπονούμαστε περισσότερο για να δίνουμε περισσότερα στο γήπεδο, το 100%, όχι μόνο στα λόγια. Να δείξουμε ότι είμαστε πραγματικά καλή ομάδα και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι".

Για τη μάχη του τίτλου, με τον ΠΑΟΚ στο -7 πλέον από τον Ολυμπιακό: "Θα διατηρήσουμε την δίψα μας, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πρέπει να δουλεύουμε πολύ και να δείξουμε ότι τα πάμε καλά, αλλά πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δε θέλει να φέρνει ισοπαλίες ή να χάνει, θέλει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Θα κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά όμως και θα συνεχίζουμε".

Για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους που βλέπουν την απόσταση από τον Ολυμπιακό να μεγαλώνει: "Το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Έχουμε χρόνο για νίκες και για να επιστρέψουμε. Και θα το κάνουμε αυτό. Πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό είμαστε εδώ".

Για τον "τελικό" με τη Σλόβαν: "Είναι το επόμενο παιχνίδι, πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Είναι διαφορετική κατάσταση, αλλά εμείς θα δουλέψουμε γι’ αυτό το παιχνίδι όπως πρέπει και θα πάμε εκεί για τη νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ