ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Π.Ε.Κ.: Κάλεσμα σε κόσμο

Π.Ε.Κ.: Κάλεσμα σε κόσμο
Βγενόπουλος, ΠΕΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Π.Ε.Κ. και καλεί τους φίλους του ΠΑΟ να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της "πράσινης" ΠΑΕ

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στη Τράπεζα Πειραιώς και τη Marfin Egnatia Bank, αστυνομική τους ταυτότητα (ή διαβατήριο) και το εκκαθαριστικό τ ης εφορίας (ή το λογαριασμό της ΔΕΗ) ώστε να προκύπτουν τα στοιχεία, η διεύθυνση και το ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΕΚ, έχει ως εξής:

" Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Η προσπάθεια για πολυμετοχικό και ισχυρό Παναθηναϊκό, που συγκέντρωσε τον ενθουσιασμό, τη συγκίνηση και την συναίνεση εκατομμυρίων πράσινων καρδιών, βρίσκεται στη φάση υλοποίησης.

Το τριήμερο από την Δευτέρα 21 Ιουλίου έως την Τετάρτη 23 Ιουλίου πραγματοποιείται η εγγραφή στην αύξηση κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός . Η ιδέα του πολυμετοχικού και ισχυρού Παναθηναϊκού δεν είναι πια αίτημα και στόχος, γίνεται πραγματικότητα.



Σας ενημερώνουμε ότι την νέα εποχή του Παναθηναϊκού μπορούν να συμμετέχουν όσοι φίλοι θέλουν δηλώνοντας συμμετοχή στη αύξηση κεφαλαίου. Ο ελάχιστος αριθμός μετοχών που διατίθενται είναι 1.200 μετοχές και αντιστοιχούν σε 10.800 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται το τριήμερο των εγγραφών στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και της Marfin Egnatia Bank, με την αστυνομική τους ταυτότητα (ή διαβατήριο) και το εκκαθαριστικό τ ης εφορίας (ή το λογαριασμό της ΔΕΗ) ώστε να προκύπτουν τα στοιχεία, η διεύθυνση και το ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου και αφού διαβάσουν το Ενημερωτικό Δελτίο μπορούν αν επιθυμούν να γίνουν μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.



Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Η νέα εποχή του ισχυρού Παναθηναϊκού, αρχίζει. Θέλουμε να ξαναζήσουμε την επιτυχία του Γουέμπλεϋ. Εκατομμύρια πράσινες καρδιές, με ενότητα και ενθουσιασμό δημιουργούμε και πάλι τον Παναθηναϊκό των επιτυχιών".













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ