FOOTBALL ANALYSIS

ΠΑΟΚ, πρωταθλητής: Έτσι άρπαξε τον τίτλο μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου με τον Ματίας Αλμέιδα στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ο Ρασβάν Λουτσέσκου με τον Ματίας Αλμέιδα στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Δείτε ποια είναι η επίδοση χάρη στην οποία ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου άρπαξαν το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ και του Ματίας Αλμέιδα.

Ο ΠΑΟΚ ζει τεράστιες στιγμές από το βράδυ της Κυριακής (19/5). Ο Δικέφαλος επικράτησε 2-1 του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, με το πάρτι να μεταφέρεται στην Τούμπα και στη συνέχεια στον Λευκό Πύργο μέχρι πρωίας.

Αν αναρωτιέστε ποια είναι η επίδοση, χάρη στην οποία ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, μπορείτε να δείτε τον πίνακα.

Οι ομάδες που έχουν χάσει τους λιγότερους βαθμούς ενώ έχουν το προβάδισμα
Οι ομάδες που έχουν χάσει τους λιγότερους βαθμούς ενώ έχουν το προβάδισμα

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχει χάσει τους λιγότερους πόντους, ενώ έχει πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Μονάχα δύο πόντους έχει χάσει και αυτό έχει συμβεί σε ένα παιχνίδι. Συγκεκριμένα στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Λουτσέσκου βρισκόταν μπροστά με 2-1, κρατώντας στα χέρια του το τρίποντο, με τον Γερεμέγεφ να κάνει το 2-2 στο 90+6'. Κόντεψε να συμβεί κάτι παρόμοιο και στο ματς στο Βικελίδης.

Είτε, αν παρέμενε το 1-1 με το γκολ του Μορόν, είτε αν στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Ανσαριφάρντ κατέληγε στα δίχτυα. Σε αυτή την περίπτωση, φυσικά ο ΠΑΟΚ θα έχανε το πρωτάθλημα και θα το έπαιρνε η ΑΕΚ.

Βέβαια, αν αναρωτιέστε γιατί δεν βλέπετε την Ένωση στον πίνακα, σε αυτό το σημείο βρίσκεται και η απάντηση, για τον λόγο που η ΑΕΚ δεν στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Γι' αυτό η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα

Εάν αντιστρέψουμε τον πίνακα, τότε θα δούμε πως η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει χάσει τους περισσότερους πόντους, ενώ έχει πάρει το προβάδισμα.

Οι ομάδες που έχουν χάσει τους περισσότερους βαθμούς ενώ έχουν το προβάδισμα
Οι ομάδες που έχουν χάσει τους περισσότερους βαθμούς ενώ έχουν το προβάδισμα

Η Ένωση έχει χάσει συνολικά 22 πόντους, ενώ έχει πάρει προβάδισμα στο σκορ. Η ΑΕΚ δεν πήρε το πρωτάθλημα για δύο βαθμούς, οπότε καταλαβαίνει κανείς τη σημασία αυτών των απωλειών.

Δείτε την Game Night:

TAGS FOOTBALL ANALYSIS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ