ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός-Μπάνικ Οστράβα 2-0

Παναθηναϊκός-Μπάνικ Οστράβα 2-0
μαντζιος σαλπιγγιδης για σωκ

Δεύτερη νίκη στην τελευταία φιλική αναμέτρηση για Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα με 2-0(vds)!

Οι "πράσινοι" επικράτησαν στο βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής χάρη στα γκολ του Μάντζιου (31' μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Ρουκάβινα και αφού πέρασε τρεις παίκτες) και Σαλπιγγίδη (62' μετά από πάσα του Χριστοδουλόπουλου).
Στο 74' ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Χριστοδουλόπουλος σχεδόν από την σέντρα, είδε τον Τσέχο τερματοφύλακα εκτός εστίας και προσπάθησε να τον "κρεμάσει" αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Χενκ Τεν Κάτε πραγματοποίησε τις τελευταίες του "πρόβες" ενόψει της επιστροφής του συλλόγου στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας και στα δύο ημίχρονα το 4-2-3-1.

Συμπεράσματα, αν μπορεί κάποιος να αποκομίσει από τέτοιου είδους φιλικά με αντιπάλους όχι ιδιαίτερα ικανούς, η καλή και σταθερή εικόνα της αμυντικής λειτουργίας αλλά και η γρήγορη ανάπτυξη στις επιθέσεις όταν ο αντίπαλος ανέβαινε. Παίκτες που ξεχώρισαν οι Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος και ο Γκούμας.

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Γκούμας (46' Σαριέγκι), Βύντρα, Σπυρόπουλος, Νίλσον, Τζιόλης (46' Μάτος), Σιόντης (67' Σάμιος), Ρουκάβινα (57' Ιβανσιτς), Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος (79' Μουν), Μάντζιος.

Μπάνικ Οστράβα:
Βάζεκ, Ρίκα, Πάβλικ, Νέγουιθ, Τσουρ, Ράτοραλ, Μάρεκ, Λίκα, Λούκες, Οντέπκα, Σβέρκος (46' Στρίχαβκαν).

Τεν Κάτε: "Θα μπορούσα να πετύχουμε περισσότερα γκολ"

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ολλανδός τεχνικός, Τεν Κάτε έδειξε με τις δηλώσεις να μην είναι ικανοποιημένος από την συνολική προσπάθεια των παικτών του κυρίως από την αναποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα. Αντίθετα, έδωσε τα εύσημα στην αμυντική λειτουργία των ποδοσφαιριστών του.

" Κλείσαμε με θετικό αποτέλεσμα τα φιλικά που είχαμε να δώσουμε εδώ στην Αυστρία. Για μένα η εμφάνιση μας σε αυτό το παιχνίδι ήταν η χειρότερη που έχουμε κάνει. Και αυτό γιατί θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ και να αποφύγουμε αβίαστα λάθη.

Βέβαια, οι παίκτες αυτή την στιγμή είναι πολύ κουρασμένοι και κάτι τέτοιο είναι λογικό. Από την άλλη είμαι ικανοποιημένος από την αμυντική μας λειτουργία και από τον τρόπο που προήλθαν τα γκολ έπειτα από ωραίες προσπάθειες.

Τώρα θα δουλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε μέχρι να επιστρέψουμε στην Ελλάδα. Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ



" είπε ο 54χρονος Ολλανδός που εκτός από τις παρατηρήσεις την ώρα του αγώνα ακόμα και μετά την λήξη του συνέχισε με αποδέκτη εκείνη την ώρα του Μουν λόγω κάποιας λάθος κίνησης και πάσας στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Δείτε το γκολ Μάντζιου από πάσα Ρουκάβινα



2-0 ο Σαλπίγγιδης























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ