ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίλβα: "Διψάω για τίτλους"

Σίλβα: "Διψάω για τίτλους"
ζιλμπερτο σιλβα σωκρατης

Διψασμένος για τίτλους ο Ζιλμπέρτο, που είπε πως θα νικήσει τον "Ρίμπο". Γκάμπριελ: "Τιμή μου...". Νίκη 2-0 με Μπάνικ Οστράβα(vid)!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του τριφυλλιού ο Βραζιλιάνους σούπερ σταρ μίλησε για τον Τεν Κάτε, την νέα σελίδα στην καριέρα του, τον Ριβάλντο αλλά και τις φιλοδοξίες του για την σεζόν που έρχεται.
"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς για την θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξαν. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα και έμεινα έκπληκτος. Είναι πολύ φανατικοί και ανυπομονώ να ζήσω κάτι τέτοιο στο πρώτο μου παιχνίδι", δήλωσε αρχικά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ αναφορικά με τις φιλοδοξίες του, τόνισε: "Έχω πολύ υψηλές φιλοδοξίες και ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κερδίσουμε τίτλους. Όλοι στην ομάδα σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Όταν μου ανέλυσαν το πλάνο και τις φιλοδοξίες μου ήταν αδύνατον να αρνηθώ. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που επέλεξα τον Παναθηναϊκό. Έχω πολύ υψηλό κίνητρο, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να κάνω το καλύτερο δυνατό για να κατακτήσουμε τίτλους".



Για το γεγονός πως την πρώτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη και φίλο του Ριβάλντο, ο 31χρονος αμυντικός μέσος, υπογράμμισε: "Θα είναι ωραίο να ξαναδώ τον Ριβάλντο, έστω κι αν θα είναι αντίπαλος. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να νικήσουμε, παρότι δεν θα είναι εύκολο. Όλοι στην ομάδα ανυπομονούμε να κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε τίτλους".



Αναφορικά με τα προκριματικά του Champions League που πλησιάζουν, τόνισε: "Έχουμε δύο ματς στα προκριματικά αλλα είμαι σίγουρος πως παρά το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστώ επειδή δεν έχω κάνει προπονήσεις με την ομάδα, όμως η καρδιά μου, η ψυχή μου και το μυαλό μου θα είναι μαζί με τους συμπαίκτες μου για να προκριθούμε στους ομίλους και να συμμετέχω και εγώ εκεί".



Ερωτηθείς για το αν είναι ακόμα διψασμένος παρά τους πολλούς τίτλους που έχει κατακτήσει στην καριέρα του, δήλωσε: "Όσα έχω πετύχει με τη Βραζιλία και την Άρσεναλ θα μείνουν πάντα χαραγμένα στο μυαλό και την καρδιά μου. Οι φιλοδοξίες μου είναι πολύ υψηλές και θέλω να συνεχίζω να κερδίζω τίτλους μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Το σημαντικό είναι πάντα να παλεύεις για να κάνεις το καλύτερο που μπορείς κι αυτό θα κάνω κι εγώ. Αν είμαστε ενωμένοι, τότε ο σύλλογος θα πάρει αυτά που θέλει. Eίμαι ένας στρατιώτης και πάντα θα κάνω ότι μπορώ καλύτερα".



Για τον Τεν Κάτε, είπε: "ΤΕίναι σημαντικό να έχεις έναν τέτοιο προπονητή. Έχω ακούσει ορισμένα καλά πράγματα γι’ αυτόν, για τον τρόπο που δουλεύει. Έκανε πολύ καλή δουλειά και στην Τσέλσι με τον Γκραντ και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε είναι και στον Παναθηναϊκό που είναι μεγάλος σύλλογος. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω, όπως και τους συμπαίκτες μου" είπε και αναχώρησε για το "Ελ. Βενιζέλος" και εν συνεχεία για το Λονδίνο.



*Πριν την συνέντευξη και πριν φτάσει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, πέρασε ένας θερμόαιμος οπαδός του Ολυμπιακού με το αυτοκινήτο και φώναξε "Θρύλε Ολε", ενώ είπε ένα υβριστικό σύνθημα κατά του Βραζιλιάνου και στην συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε...

*Παρά την ενημέρωση από την πράσινη ΠΑΕ πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα φτάσει στις 17:00, η άφιξη του Σίλβα καθυστέρησε λόγω των πολλών αυτογράφων που υπέγραψε σε φίλους της ομάδας.

*Ο 31χρονος αμυντικός μέσος μόλις χαιρέτησε τους δημοσιογράφους φεύγοντας από τα συνεχή φλας, πήγε να μπει όχι στο αμάξι της διοίκησης αλλά ενός... δημοσιογράφου.

Πράσινος και με την βούλα ο Ζιλμπέρτο


Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την μεγάλη μεταγραφή του Ζιλμπερτο Σίλβα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Gilberto Aparecido da Silva, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών.Ο νέος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δήλωσε λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του:

" Ο Παναθηναϊκός είναι το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και πιστεύω ότι θα είναι άκρως επιτυχημένο. Γνώριζα βέβαια την ομάδα πριν έρθω, γνώριζοντας όμως τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της από κοντά, είδα την φιλοδοξία που υπάρχει και πίστεψα σε αυτή.

Έχω πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων και των φιλοδοξιών του Παναθηναϊκού και πιστεύω πως θα μπούμε στη δεύτερη εκατονταετία μας με επιτυχίες. Δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω τον φανταστικό κόσμο που ήρθε χθες στο αεροδρόμιο και με υποδέχτηκε τόσο θερμά. Θα τους το ανταποδώσω δίνοντας το 100% των δυνάμεών μου στο γήπεδο για την επίτευξη των στόχων της ομάδας

".

Γκάμπριελ:" Ονειρο που θα είμαι συμπαίκτης με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα"

Λίγο πριν τις 15:00 (14:15) αφίχθει στο "Ελ. Βενιζέλος" με την πτήση 1530 της AIRFRANCE το νέο μεταγραφικό του απόκτημα από την Βραζιλία. Ο Γκάμπριελ της Φλουμινένσε έφτασε για να ολοκληρώσει τα τυπικά της συμφωνίας του με το "τριφύλλι" και πλέον να ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα.

Ο ταλαντούχος δεξιός μπακ της Βραζιλιάνικης ομάδας ήρθε συνοδεία του Γιάσμινκο Βέλιτς, που πήγε στην Βραζιλία για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες την Φλουμινένσε, αλλά και του πατέρα του. Οι "πράσινοι" που τον υποδέχθηκαν με τον Κώστα Αντωνίου να θυμίσουμε πως δαπάνησαν 1,3 εκατ. ευρώ, όσο είναι και η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη για να κάνει δικό του τον Γκάμπριελ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 27χρονος παίκτης ανέφερε μεταξύ άλλων: " "Είναι ένα όνειρο που θα είμαι συμπαίκτης με τον Ζιλμπέρο Σίλβα. Είμαι περήφανος και είναι μεγάλη μου τιμή που θα δουλέψω στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο παίκτη που θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Είναι καλό για μένα που θα υπάρχουν κι άλλα παιδιά από τη Βραζιλία, όπως ο Μάτος και ο Κλέιτον. Ετσι, θα γίνει πιο εύκολη η προσαρμογή μου.

Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για μένα η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να φτάξει στην επίτευξη όλων των στόχων που έχει θέσει



"" είπε ο Βραζιλιάνος άσος.

Επιμένουν οι Γάλλοι

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό στέλνουν τον Γκαέλ Ζιβέ οι συμπατριώτες του Γάλλοι δημοσιογράφοι. Συγκεκριμένα, σημερινό δημοσίευμα της "L' Equipe" αναφέρει ότι ο ελληνικός σύλλογος ήρθε σε επαφή με την διοίκηση της Μαρσέιγ, που ανήκει ο παίκτης για να μάθει τις προθέσεις της.

"Ο Ζιβέ μπορεί και να παραμείνει, αλλά αν θέλει να φύγει μετά την έλευση των Ερμπιάτ και Χίλτον δεν θα έχουμε πρόβλημα..." ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των "γαλάζιων" της Μασσαλίας κ. Ντιουφ.

Τελεσίγραφο με Τζιμπούρ


Εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν σήμερα και στην υπόθεση απόκτησης ή όχι του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός των "κυανέρυθρων" ο οποίος δεν πήγε την Τετάρτη όπως αναμένονταν στην προπόνηση του Πανιωνίου, αποτελεί μετεγραφικό στόχο των "πράσινων".

Η διοίκηση του "τριφυλλιού" θα έχει τις τελευταίες επαφές της με τους ομολόγους της από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, μήπως βρεθεί η "χρυσή" τομή για την απόκτηση του ικανού σκόρερ, κυρίως στα έμψυχα ανταλλάγματα.































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ