ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ψηλά την άμυνα θέλει ο Πογιάτος

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην ανοιχτή προπόνηση της Τετάρτης ο Ισπανός προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος, έδωσε έμφαση στην άμυνα και το ποσό ψηλά θέλει να παίζει αυτή.

Ανοιχτή για τους δημοσιογράφους ήταν και η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (19/8) στον Παναθηναϊκό με το Sport24.gr να την παρακολουθεί από κοντά και να ακούει τις οδηγίες του Ντάνι Πογιάτος αναφορικά με την άμυνα και ποσό ψηλά θέλει να παίζει αυτή.

Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αναλώθηκε μετά το αρχικό ζέσταμα σε ασκήσεις με τελειώματα αρχικά 1 VS 1 και εν συνέχεια 2 VS 1 και 3 VS 2. Ο νεαρός προπονητής εστίασε κυρίως όμως στην άμυνα και εκεί έδωσε της περισσότερες οδηγίες, ιδιαίτερα στην άσκηση όπου δύο αμυντικοί είχαν να αντιμετωπίσουν τρεις επιθετικούς.

Μετά το πρώτο σετ ανάμεσα στους "Πορτοκαλί" και τους "Άσπρους" ο Ισπανός πήρε το λόγο και είπε: "Ανεβάστε την άμυνα ψηλά, μειώστε τον χώρο από τους επιθετικούς. Μην κάνετε πίσω βήματα. Βγείτε και σκοτώστε τους. Αφήστε τους να σουτάρουν από μακριά, ειδικά αν έχουν την μπάλα στο... κακό τους πόδι, στο τέρμα έχουμε τον πορτιέρε του Παναθηναϊκού. Επίσης υπάρχει και το οφ-σάιντ, να το εκμεταλλευθείτε. Είναι καλύτερα να προλαβαίνετε μια κατάσταση από να την αντιμετωπίζετε".

Νικήτρια ομάδα ήταν η "Πορτοκαλί" με τους Μαυρομμάτη, Βέλεθ, Μακέντα, Αϊτόρ, Περέα, Κουρμπέλη, Καμπετσή, Ιωαννίδη και Σαβιέρ που κέρδισε 11-10 τους "Άσπρους" με τους οποίους έπαιξαν οι Ζαγαρίτης, Σαμαράς, Χατζηγιοβάνης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Εμμανουηλίδης, Αγιούμπ, Τζαβίδας, Σερπέζης.

ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ο ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ

Το ευχάριστο από τη χθεσινή προπόνηση πέρα από την επάνοδο των Κουρμπέλη και Αγιούμπ ήταν πως ο Λούκας Βιγιαφάνιες μπήκε και ακολούθησε μέρος του προγράμματος, έκανε το πρώτο κομμάτι της προπόνησης και εν συνέχεια γυμνάστηκε μόνος του με τον Αργεντινό να ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά. Ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις της ομάδας οι Πούγγουρας και Αλεξανδροπουλος.

ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ

Αντίθετα εκτός προγράμματος έμεινε ο Γιάννης Μπουζούκης χθες το πρωί ο οποίος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Ο μέσος των πράσινων είχε ένα χτύπημα στην γάμπα από την προπόνηση της Τρίτης. Επίσης εκτός από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ήταν οι Καρλίτος, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας και Αλεξανδρόπουλος που δεν βγήκαν καν στο γήπεδο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Παρεξήγηση και εκτόνωση στο θέμα Καμπετσή
Πογιάτος: "Τρέξτε σωστά κι όχι σαν τρελοί"
Παναθηναϊκός: Η εντολή του Πογιάτος για πίεση παντού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ