ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η εντολή του Πογιάτος για πίεση παντού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Ντάνι Πογιάτος δεν σταμάτησε να τονίζει στους παίκτες του Παναθηναϊκού τη σημασία της οργανωμένης πίεσης. Αποχώρησαν με ενοχλήσεις Σένκεφελντ και Θεοχάρης.

Ανοικτή ήταν για τους δημοσιογράφους η προπόνηση του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τρίτης (18/8). Το Sport24.gr ήταν στο Κορωπί και σας μεταφέρει όλα όσα εκτυλίχθηκαν στην προετοιμασία των πρασίνων.

H προπόνηση ξεκίνησε αρχικά με ζέσταμα και τρέξιμο, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο ήταν οι Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Σένκεφλεντ, Ιωαννίδης, Ζαγαρίτης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Μαυρομμάτης, Μπουζούκης και Θεοχάρης.

Στο δεύτερο οι Περέα, Βέλεθ, Αΐτορ, Σαμαράς, Τζαβίδας, Σερπέζης, Σαβιέρ, Καραγιάννης και Αθανασακόπουλος. Αρχικά έπαιξαν κορόιδο με έμφαση στην κατοχή και το πρέσινγκ με τρεις παίκτες πάντα να είναι μέσα και να κάνουν άμυνα. Εν συνεχεία στη δεύτερη άσκηση είχαμε και πάλι την ίδια εντολή από τον Πογιάτος μόνο που αυτή τη φορά τα γκρουπ ήταν πέντε κόντρα τριών και επτά κόντρα τεσσάρων. Στο δεύτερο μάλιστα πήρε μέρος και ο Ισπανός τεχνικός.

Στην πρώτη άσκηση από κοντά στο πρώτο από τα δύο γκρουπ βρέθηκε και ο προπονητής του τριφυλλιού, Ντάνι Πογιάτος. Ο Ισπανός δεν σταμάτησε να δίνει συμβουλές στους παίκτες του.

"Πιέζουμε όλοι, μην το ξεχνάτε αυτό. Όταν ένας δεν πιέζει, φωνάξτε τον να έρθει κι αυτός να πιέσει. Να είστε οργανωμένοι. Να μην τρέχετε σαν τρελοί, αλλά να τρέχετε σωστά", έλεγε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε δίτερμα σε μικρό χώρο πέντε vs πέντε με έναν παίκτη μπαλαντέρ, πάντα στην επίθεση. Στο γκρουπ των κιτρίνων βρέθηκαν οι Χριστογεώργος, Εμμανουηλίδης, Βέλεθ, Περέρα, Αΐτορ και σε αυτό των μπλε οι Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης με μπαλαντέρ τον Θεοχάρη.

Οι κίτρινοι πήραν τη νίκη με 3-1 χάρη στα δύο γκολ του Εμμανουηλίδη κι ένα του Βέλεθ. Το τρίτο γκρουπ (πορτοκαλί) συνέθεσαν οι Ξενόπουλος, Μαυρομμάτης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μακέντα και το τέταρτο (λευκοί) οι Χατζηγιαννάκης, Καμπετσής, Τζαβίδας, Καραγιάννης, Σαμαράς.

Οι νικητές (πορτοκαλί - κίτρινοι) έπαιξαν μαζί τους, όπως και οι ηττημένοι (μπλε - λευκοί). Νικητές αναδείχθηκαν οι πορτοκαλί με 5-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Μπουζούκης - είχε και μία ασίστ - ισάριθμα ο Μαυρομμάτης κι ένα ο Σαβιέρ.

Δεν συμμετείχαν στην προπόνηση οι Πούγγουρας, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αγιούμπ και Αλεξανδρόπουλος που την ίδια ώρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ στο γυμναστήριο μόνος του βρέθηκε ο Χατζηθεοδωρίδης. Οι Σένκεφελντ και Θεοχάρης αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον δικέφαλο και στον ραπτικό μυ αντίστοιχα και αποχώρησαν από το πρόγραμμα.

Εν τω μεταξύ ο Καρλίτος που χτύπησε στην πρωϊνή προπόνηση της Τρίτης, υπέστη διάστρεμμα, έκανε το απόγευμα αποθεραπεία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ