ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πογιάτος: "Τρέξτε σωστά κι όχι σαν τρελοί"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονήτης του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος, εστίασε κατά την προπόνηση της Τρίτης (18/8) στη σωστή πίεση, ζητώντας από τους παίκτες του να αποφύγουν τα αλόγιστα τρεξίματα.

Η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (18/8) για τον Παναθηναϊκό είχε τρεξίματα, δίτερμα και γκολ όπως σας μετέφερε το Sport24.gr που βρέθηκε στο Κορωπί. Είχε όμως και στοχευμένες οδηγίες από τον Ντάνι Πογιάτος προς τους παίκτες του τριφυλλιού.

Ο Ισπανός προπονητής στάθηκε στην πίεση, για την οποία τόνισε ότι πρέπει να γίνεται συντονισμένα, όπως και για τα τρεξίματα που πρέπει να έχουν νόημα και να μην είναι αλόγιστα.

"Όταν χάνουμε τη μπάλα πρέπει να πιέζετε για να την ανακτήσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πιέστε όλοι μαζί, όχι ο καθένας μόνος του. Όταν έχετε τη μπάλα να την καλύψετε και να επιλέγετε την καλύτερη επιλογή, να έχετε εμπιστοσύνη στο συμπαίκτη σας.

Στην άμυνα πρέπει να πρεσάρουμε όλοι μαζί, πάμε μαζί, όταν βλέπετε έναν συμπαίκτη σας να μην μαρκάρει να του φωνάζετε να πιέσει και αυτός. Κλειστά, αυτό είναι το σημαντικό. Όταν τρέχετε δεν έχει νόημα να πηγαίνεις σαν τρελός, να τρέχετε σωστά, βάλτε το στο μυαλό σας", τόνιζε χαρακτηριστικά.

Όπως και στην προηγούμενη ανοικτή προς τους δημοσιογράφους προπόνηση ο Ντάνι Πογιάτος στάθηκε στη νοοτροπία νικητή που πρέπει να χτίσουν οι πράσινοι.

"Θέλω να δείχνετε νοοτροπία νικητή, να είστε συγκεντρωμένοι σε κάθε τι που κάνετε. Να είστε σωστά οργανωμένοι στην άμυνα".

Ενδεικτικό ήταν, παράλληλα, το γεγονός ότι ο Ίβηρας δεν σταμάτησε να κινείται στο προπονητικό κέντρο του τριφυλλιού. Πήγαινε πάνω-κάτω, κάνοντας συγκεκριμένες υποδείξεις σε κάθε ποδοσφαιριστή για το τι ήθελε να κάνει και τι αντίδραση περιμένει από αυτόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η εντολή του Πογιάτος για πίεση παντού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ