ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παρεξήγηση και εκτόνωση στο θέμα Καμπετσή

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η παρεξήγηση ανάμεσα στον Αργύρη Καμπετσή, τους εκπροσώπους του και τον Τσάβι Ρόκα παραλίγο να φέρει τον 21χρονο εκτός Παναθηναϊκού. Η κρίση εκτονώθηκε προς το παρόν, αλλά όλα είναι ανοικτά ακόμη.

Ένα "χαλασμένο τηλέφωνο" παραλίγο να φέρει από την Τρίτη (18/8) τον Αργύρη Καμπετσή εκτός Παναθηναϊκού. Πρωταγωνιστές της παρεξήγησης ο ίδιος ο παίκτης, οι εκπρόσωποί του και ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα οι εκπρόσωποι του 21χρονου συνομίλησαν με τη διοίκηση από την εποχή της καραντίνας και ζήτησαν να αποχωρήσει ο παίκτης, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του.

Πριν από μερικές μέρες ο φορ των πρασίνων μίλησε με τον Ντάνι Πογιάτος για τον χρόνο του στην ομάδα με τον Ισπανό τεχνικό να του απαντά ότι από τη στιγμή που ψάχνεται ο ίδιος να αποχωρήσει δεν θα παίξει τόσο πολύ.

Η πλευρά του Καμπετσή εξέλαβε αυτήν την αποστροφή του λόγου του Ισπανού προπονητή σαν πρόθεση της ομάδας να τον αναγκάσει σε αποχώρηση. Το βράδυ δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τα εμπλεκόμενα μέρη.

Ωστόσο, ακόμη, είναι όλα ανοικτά. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι εξανεμίστηκε η πιθανότητα αποχώρησης του Αργύρη Καμπετσή είτε ως ελεύθερος, είτε με τη μορφή δανεισμού (καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το 2021).

Δεν αποκλείεται, δε, πέραν της βραδινής συζήτησης την Τρίτη, να γίνει κι ακόμη μία εντός της Τετάρτης (19/8).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ