ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Ινσούα μιλάει (και) με τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι επαφές του αδερφού κι ατζέντη του Εμάνουελ Ινσούα, Μαξιμιλιάνο, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ κατά το lockdown, η προ ημερών νέα συζήτηση με τους "ερυθρόλευκους", η προοπτική της LaLiga που θέλει χρόνο και η επιθυμία του "Πότσο" να μείνει στην Ελλάδα, που "ανοίγει" περισσότερο την κουβέντα.

Ο Εμάνουελ Ινσούα ολοκλήρωσε με... άδοξο τρόπο την τριετή παρουσία του στον Παναθηναϊκό, μετά το σοβαρό επεισόδιο που προκάλεσε στην προπόνηση του Σαββάτου (20/06), καθώς "κόπηκε" απ’ την αποστολή του αποψινού (21/06, 21:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ δεν θα παίξει ούτε στο ματς του Σαββάτου (27/06) με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και την 1η Ιουλίου θα είναι πλέον και τυπικά "ελεύθερος".

Το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος Αργεντινός μπακ, είναι κάτι που θα φανεί από τους επόμενους κύκλους συζητήσεων που θα έχει τις επόμενες ημέρες ο αδερφός του κι ατζέντης του, Μαξιμιλιάνο Ινσούα, ωστόσο δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί το προσεχές διάστημα ένα "ντόμινο" εξελίξεων που θα προκαλέσει "αναταράξεις" σε όλο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Διότι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πλευρά του "Πότσο" δεν έχει εστιάσει τις επαφές της για τον επόμενο σταθμό του Ινσούα, μόνο στην Ισπανία και την Ιταλία (όπως είχε επισημάνει κι ίδιος σε προ εβδομάδος συνέντευξή του στο TNT Sports), αλλά έχει κάνει συζητήσεις και με άλλες ελληνικές ομάδες, παρά το γεγονός πως ο ίδιος σε δημόσιες τοποθετήσεις του είχε αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, η πλευρά του Ινσούα είχε κάνει εδώ και εβδομάδες (συγκεκριμένα απ’ την περίοδο του lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού) έναν πρώτο κύκλο διερευνητικών επαφών τόσο με τους Πειραιώτες, όσο και με τον ΠΑΟΚ, "ζυγίζοντας" το ενδιαφέρον τους.

Συζητήσεις που δεν προχώρησαν σε επόμενο στάδιο με το "Δικέφαλο του Βορρά" (μολονότι "ψάχνεται" πολύ έντονα στην αγορά για "έτοιμους" αριστερούς μπακ, λόγω της πολύ πιθανής πώλησης του Γιαννούλη το εφετινό καλοκαίρι), αλλά βρήκαν κοινά σημεία επαφής με τους Πειραιώτες, οι οποίοι επίσης αναζητούν παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους (απ’ τη στιγμή που "παίζει" εδώ και καιρό "θέμα" πώλησης του Κώστα Τσιμίκα).

Οι ίδιες πληροφορίες, τονίζουν πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, είχαν κι άλλους "γύρους" και μάλιστα επαναλήφθηκαν πριν από λίγες μέρες -με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες- διατηρώντας ορθάνοικτο πλέον το "δίαυλο" επικοινωνίας τους.

Την ίδια ώρα, ο "Μαξ" Ινσούα, εφόσον δεν βρήκε τις προτάσεις που προσδοκούσε στις ΗΠΑ και το MLS (εκεί που αγωνίζεται ο τρίτος αδερφός της φαμίλιας, Εμιλιάνο) προσπαθεί να εξαντλήσει (και) τις πιθανότητες μετακίνησης του "Πότσο" στην Ισπανία, έχοντας κάνει επαφές -εκτός όλων των άλλων- και με δύο ομάδες της LaLiga (η μία εξ αυτών λέγεται πως είναι η Χετάφε), όμως λόγω της καθυστερημένης ολοκλήρωσης του ισπανικού πρωταθλήματος, όλοι και όλα είναι στο... περίμενε, όσον αφορά τα μεταγραφικά.

Κι ο Εμάνουελ Ινσούα, που θα ήθελε πολύ να μείνει στην Ελλάδα και να μην βάλει εκ νέου την οικογένειά του σε διαδικασία μετακόμισης, δείχνει πλέον ανοικτός σε κάθε ενδεχόμενο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Τελειώνει από τώρα ο Ινσούα
Παναθηναϊκός: Ο λόγος για τον οποίο έμεινε εκτός ο Ινσούα
Παναθηναϊκός: Με 4-3-3 και Κουρμπέλη στα μετόπισθεν
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ