ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με 4-3-3 και Κουρμπέλη στα μετόπισθεν

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το πλάνο του Δώνη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγινε χαρτοπόλεμος μετά το πειθαρχικό παράπτωμα του Ινσούα. Στοπέρ ο Κουρμπέλης, δεξιά ο Κολοβέτσιος, νέο αίμα στον πάγκο.

Ήταν που ήταν τρομερά δύσκολη για τον Γιώργο Δώνη, η "εξίσωση" της ενδεκάδας του αποψινού (21/06, 21:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ελέω των πάρα πολλών απουσιών λόγω τραυματισμών κι αποχωρήσεων, ήρθε και το επεισόδιο του Ινσούα στην προπόνηση του Σαββάτου (20/06), για να του πετάξει στον... κάλαθο των αχρήστων κάθε πλάνο που είχε κάνει μέχρι εκείνη την ώρα.

Με τριάδα στην άμυνα, με 4-3-3, με τον Χατζηθεοδωρίδη δεξιό μπακ (ελλείψει επιλογών), με 4-2-3-1... Όλα είχαν μέσα τους (και) τον Ινσούα, σε όλα σκίστηκαν οι σελίδες κι από το απόγευμα του Σαββάτου "γράφτηκαν" απ’ την αρχή, χωρίς τον Αργεντινό μπακ, διότι πάνω από κάθε ντέρμπι, προέχουν και οι αρχές και οι ισορροπίες στα αποδυτήρια μίας ομάδας.

Με βάση τα όσα έχει στο μυαλό του ο 50χρονος τεχνικός, αλλά και τις πάμπολλες απουσίες, φαίνεται να παίρνει προβάδισμα το 4-3-3, με "υποχρεωτική" οπισθοχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη στους στόπερ, δίπλα στον Μπαρτ Σένκεφελντ και ταυτόχρονη "μετακίνηση" του Δημήτρη Κολοβέτσιου στη θέση του δεξιού μπακ (θέση που είχε παίξει κι άλλες φορές στο παρελθόν, σε ΑΕΛ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό).

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης θα αναλάβει να καλύψει την απουσία του Ινσούα στο αριστερό άκρο, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Ανουάρ Τουχαμί θα είναι το "6άρι", έχοντας μπροστά του τους Χρήστο Δώνη και Γιασίν Αγιούμπ.

Μπροστά, ο Χατζηγιοβάνης θα πάρει όλο το πλάτος στην αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Μπουζούκης έχει τον πρώτο λόγο για τη δεξιά πλευρά (με εντολή να συγκλίνει προς τα μέσα), ενώ ο Μακέντα θα ξεκινήσει στην κορυφή της "πράσινης" επίθεσης.

Την 20μελή αποστολή συμπληρώνουν οι Ζαχίντ (στο τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού), Κολοβός, Καμπετσής και έξι παιδιά από την Ακαδημία του "τριφυλλιού", οι Ξενόπουλος, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης και Αλεξανδρόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν πλην του Ινσούα και οι τραυματίες Γιόχανσον, Πούγγουρας, Περέα, Μπεκ, Νατζ, Νούνες, αλλά και οι Κότσαρης, Χριστογεώργος, Τζαβίδας, Χατζηγιανάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Ο λόγος για τον οποίο έμεινε εκτός ο Ινσούα
Παναθηναϊκός: Τελειώνει από τώρα ο Ινσούα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ