ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τελειώνει από τώρα ο Ινσούα

Παναθηναϊκός: Τελειώνει από τώρα ο Ινσούα

Η συμπεριφορά του Αργεντινού και το σοβαρό επεισόδιο στην προπόνηση του Σαββάτου (21/6), οδηγεί στο φινάλε της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν θα παίξει ούτε στον αγώνα του επόμενου Σαββάτου με τον ΟΦΗ κι εν συνεχεία θα μείνει ελεύθερος την 30η Ιουνίου

Το πολύ σοβαρό επεισόδιο που δημιούργησε ο Εμάνουελ Ινσούα στην προπόνηση του Σαββάτου (20/06), με αποτέλεσμα να τον στείλει άρον-άρον στα αποδυτήρια ο Γιώργος Δώνης κι εν συνεχεία να τον κόψει από την αποστολή του κυριακάτικου (21/06, 21:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, καταπώς φαίνεται θα έχει και... συνέχεια.

Ή για την ακρίβεια, ένα (πολύ) πιο σύντομο φινάλε, καθότι ο "Πότσο" ουσιαστικά τελειώνει από τώρα για τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Οι "πράσινοι" δεν σκοπεύουν να τον χρησιμοποιήσουν, ούτε στο τελευταίο παιχνίδι πριν από την εκπνοή της συνεργασίας τους, δηλαδή σ’ αυτό που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο (27/06) κόντρα στον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 4αγωνιστική τωνplayoffs. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή που έγραψε την περασμένη Κυριακή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ήταν η τελευταία του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το επόμενο δεκαήμερο, απλώς θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας και την 30ή Ιουνίου θα ολοκληρώσει την τριετή παρουσία του στο "τριφύλλι".

Είναι δε ανοικτό, και το ενδεχόμενο να του επιβληθεί και πρόστιμο για τη συμπεριφορά του στην προπόνηση του Σαββάτου, καθώς έβρισε συμπαίκτη του κι όταν ο Δώνης τον έστειλε στα αποδυτήρια για να ηρεμήσει, κλώτσησε μία μπάλα που βρήκε μπροστά του η οποία πέτυχε με δύναμη τον Αθανασακόπουλο.

Γενικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν πολλά παράπονα από τη στάση και τη συμπεριφορά του Ινσούα στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, καθώς έβγαζε πάρα πολλά νεύρα και δεν είχε καθόλου σωστή στάση απέναντι στους υπόλοιπους.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αργεντινός αποτελεί πλέον ουσιαστικά παρελθόν από το "τριφύλλι", καθώς φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του κι ο Παναθηναϊκός έχει πάρει αντίστοιχα τις δικές του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ