ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο λόγος για τον οποίο έμεινε εκτός ο Ινσούα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
Insoua, Fetfatzidis, Panathinaikos, Aris (eurokinissi) EUROKINISSI

Τα νεύρα του Ινσούα, ο διαπληκτισμός με συμπαίκτη του και η μπάλα που κλότσησε στη διάρκεια της προπόνησης και χτύπησε ένα νεαρό ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού ανάγκασαν τον Δώνη να αποκλείσει τον Αργεντινό από την αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τις τελευταίες μέρες ο Εμμάνουελ Ινσούα είχε αρκετά νεύρα και αυτό φαινόταν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού πράσινων. Το λόγο κανείς δεν μπορεί να τον ξέρει παρά μόνο ο Αργεντινός.

Στη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου και ενώ ήταν δεδομένο πως ο Ινσούα θα παίξει βασικός την Κυριακή σε μια φάση του διπλού πήγε και πάλι αρκετά δυνατά, συγκρούστηκε με έναν συμπαίκτη του, κάτι που γίνεται βέβαια σε αρκετές προπονήσεις, οι δύο παίκτες διαπληκτίστηκαν και εκεί ο Δώνης είπε στον Αργεντινό να πάει στα αποδυτήρια για να ηρεμήσει.

Αυτό όμως δεν έγινε καθώς κατά την αποχώρηση του ο Αργεντινός κλότσησε μια μπάλα που βρήκε μπροστά του η οποία για κακή τύχη του Ινσούα χτύπησε ένα νεαρό συμπαίκτη του χωρίς όμως να τον τραυματίσει.

Η εν γένει συμπεριφορά του Αργεντινού μπακ ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη να μην συμπεριλάβει το όνομα του στη λίστα με τους 20παίκτες που αποτελούν την αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ