BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Κόρνερ στην Γερμανία, ισορροπία στην Γαλλία

Ο άσος της Χοφενχάιμ Αντρέι Κράμαριτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου
Ο Αντρέι Κράμαριτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου © 2021 THOMAS KIENZLE/POOL VIA AP

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις σημερινές αναμετρήσεις που ανοίγουν τη δράση σε Γερμανία και Γαλλία.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Μπόχουμ με την Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού και στόχος είναι να ξεφύγουν από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας σε ένα ματς που έφτιαξε ευκαιρίες αλλά είχε μόλις μία τελική στο στόχο.

Μέσα στην έδρα της θέλει τη νίκη για να μπορέσει να κάνει βήμα σωτηρίας. Εντός έχει να κερδίσει από τη μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν. Από τότε μετρά στην έδρα της δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Χόφενχαϊμ από την άλλη πήρε σημαντικότατη νίκη επί της Γκλάντμπαχ και έμεινε ζωντανή στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός έδρας η Χόφενχαϊμ έχει πολύ καλά αποτελέσματα και στόχος της είναι να πάρει ένα ακόμα διπλό και να εκμεταλλευθεί και την μεγάλη πίεση που έχει η Μπόχουμ για τη νίκη και το τρίποντο.

Παρατηρούμε πως και οι δυο ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια έχουν μέσο όρο 10-11 κόρνερ ανά ματς. Στοιχείο που κρατάμε μιας και είναι μία καλή ευκαιρία να ποντάρουμε στα κόρνερ. Γι’ αυτό θα πάμε το Over 9,5 κόρνερ που πληρώνει 1.70.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Μονπελιέ με την Ναντ. Κρατάμε σαν στοιχείο πως ο νυν προπονητής της Μονπελιέ, Ζακαριάν, έχει ιδιαίτερη σχέση με τη Ναντ, όντας παίκτης, πολύ επιτυχημένος προπονητής, αγαπητός στον κόσμο, αλλά και προσωπικός φίλος του Κομπουαρέ που κάθεται τώρα στον πάγκο της. Στο +3 η Ναντ από τη 16η θέση, συνεπώς σίγουρα δεν είναι καθόλου αδιάφορη.

Σε φόρμα είναι η Μονπελιέ με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και πλησίασε αρκετά τη σωτηρία. Μαθηματικά θέλει κάποιους βαθμούς ακόμη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Τέσσερα ματς από τότε που επέστρεψε ο Κομπουαρέ στον πάγκο, δύο νίκες εκτός και δύο ήττες εντός ο απολογισμός της Ναντ. Στην τελευταία της εμφάνιση πάντως κόντρα στην Ρεν ήταν από μέτρια έως κακή.

Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω της σχέσης του Ζακαριάν με τη Ναντ. Αγωνιστικά πάντως έχουμε ένα ματς που βγάζει πολύ… ισοπαλία, κάπου πρέπει να φέρει και ένα Χ ο Κομπουαρέ στη Ναντ, ενώ ίσως βολεύει και βαθμολογικά. Θα προτιμήσουμε την ισοπαλία λοιπόν στο 3.60

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόχουμ – Χόφενχαϊμ: Over 9,5 κόρνερ (απόδοση 1.70), 21:30
  • Μονπελιέ – Ναντ: Χ (απόδοση: 3.60), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ