ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Αποκάλυψε τις συλλεκτικές φανέλες για την 50η επέτειο από το πρώτο της πρωτάθλημα

Λάτσιο: Αποκάλυψε τις συλλεκτικές φανέλες για την 50η επέτειο από το πρώτο της πρωτάθλημα
PRINT SCREEN

Η Λάτσιο προχώρησε στα αποκαλυπτήρια των δύο νέων εμφανίσεών της για τη συμπλήρωση μισού αιώνα από το πρώτο της πρωτάθλημα, με τον Χρήστο Μανδά να είναι ένας από τους παίκτες που πήραν μέρος στη σχετική συλλεκτική φωτογράφιση.

Φέτος, συμπληρώνονται 50 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της Λάτσιο, το μακρινό 1974 (το δεύτερο σκουντέτο έγινε δικό της το 2000) και η ομάδα της αιώνιας πόλης το γιορτάζει με ξεχωριστό τρόπο.

Αυτός είναι η δημιουργία δύο νέων συλλεκτικών εμφανίσεων (γαλάζιου και μαύρου χρώματος), με την ιδιαιτερότητα να είναι πως και στις δύο αυτές φανέλες είναι τυπωμένα -με μικρά γράμματα- με κάθετο τρόπο τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της σεζόν 1973-74, ενώ κάτω από το σήμα του συλλόγου αναφέρει "Πρωταθλητές Ιταλίας 73-74".

Ο Χρήστος Μανδάς ήταν ένας από τους παίκτες του Τούντορ που πήραν μέρος στη σχετική φωτογράφιση για την προώθηση των συλλεκτικών εμφανίσεων (φόρεσε τη μαύρη, όπως οι οι τερματοφύλακες της ομάδας εκείνη την εποχή), με τις φανέλες να είναι πλέον στη διάθεση του κοινού προς αγορά.

Όπως αναφέρει η "Corriere dello Sport", το κόστος αγοράς μίας τέτοιας φανέλας είναι 125 ευρώ, ενώ αν κάποιος επιθυμεί να μπει στο πίσω μέρος της φανέλας το όνομα ποδοσφαιριστή, τότε θα τιμή πώλησης μπορεί να φτάσει μέχρι τα 155 ευρώ.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ