ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Πειραιάς βάζει τα καλά του για το 45ο

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πανέτοιμοι οι "ερυθρόλευκοι" να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος. Το Sport24.gr παρουσιάζει τις λεπτομέρειες της φιέστας.

Η στιγμή της επιστροφής του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου έφτασε. Η ομάδα μπορεί στις 20:00 να υποδέχεται την ΑΕΚ για την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs, ωστόσο όλα είναι τυπικής διαδικασίας και το μυαλό των περισσοτέρων βρίσκεται στη φιέστα που θα ακολουθήσει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και στον Πειραιά.

Όλες αυτές τις ημέρες, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και οι συνεργάτες τους, δουλεύουν για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε μια φιέστα που παρότι στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" δεν θα υπάρχει κόσμος, όλοι εκτιμούν ότι θα είναι λαμπρή και θα αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Όπως έκαναν γνωστό πριν από λίγες ημέρες στη σχετική παρουσίαση οι "ερυθρόλευκοι", θα υπάρχει εικόνα από τις δύο πιο εμβληματικούς Έλληνες συνθέτες. Τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκη. Το θέμα είναι από τα τραγούδια τους από τις δύο πιο εμβληματικές ταινίες. "Ποτέ την Κυριακή" και "Ζορμπάς" και χορός σε remix από Έλληνες καλλιτέχνες (Dj Αντώνης Δημητριάδης και Αλέξανδρος Καρόζας).

Όπως τονίζουν μάλιστα οι Πειραιώτες, "με αυτό τον συμβολικό τρόπο τιμούμε τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μελίνας Μερκούρη, που ερμήνευσε τα "Παιδιά του Πειραιά" ακριβώς στον ίδιο τόπο που λαμβάνει χώρο το σημερινό υπερθέαμα".

ΚΑΙ ΜΕ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΞΑΝΑ

Όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος στα social media, ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι ο παρουσιαστής της φιέστας. Στόχος άλλωστε είναι να τηρηθούν κάποιες βασικές αρχές και από άλλες φιέστες, καθώς η απονομή θα γίνει στο γήπεδο.

Εκεί δηλαδή που οι παίκτες και ο Μαρτίνς με τους συνεργάτες τους, έβαλαν τις βάσεις για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου. Ο γνωστός παρουσιαστής έτσι, θα βάλει τη δική του σφραγίδα σε αυτή τη γιορτή των "ερυθρολεύκων".

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν απευθύνει κάλεσμα, για να πανηγυριστεί αυτό το πρωτάθλημα. Θα δουν μάλιστα αυτή τη γιορτή, μέσω μεγάλης οθόνης που θα υπάρχει έξω από το Καραϊσκάκη. Είναι δεδομένο πως σε πολλά σημεία της χώρας θα πανηγυριστεί η κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό. Με την ιδιαιτερότητα βέβαια λόγω της πανδημίας, καθώς και ο ίδιος ο Ολυμπιακός δεν παρέκκλινε των αρχών του και των σχετικών οδηγιών που υπάρχουν.

ΣΤΙΣ 23:00 ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ

Ο Πειραιάς έχει βάλει τα καλά του γι’ αυτή τη φιέστα. Η πόλη θα αγκαλιάσει το 45ο πρωτάθλημα και έτσι, όπως ήταν ο αρχικός στόχος, Ολυμπιακός και Πειραιάς θα… δεθούν το βράδυ. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι πρωταθλητές Ελλάδας στις 23:00 θα βρεθούν στο Πασαλιμάνι. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ο τρόπος μετάβασης στο Πασαλιμάνι.

Είχε υπάρξει τις προηγούμενες ημέρες η σκέψη για ένα ανοιχτό λεωφορείο, ώστε να μπορέσουν να δουν τους πρωταθλητές Ελλάδας και οπαδοί που θα βρίσκονται σε άλλους δρόμους, μέχρι δηλαδή να γίνει η διαδρομή από το Καραϊσκάκη ως το Πασαλιμάνι. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο πάντως και όλοι περιμένουν με αγωνία. Οφείλω να ομολογήσω πως μια τέτοια ενέργεια θα ήταν εντυπωσιακή, ειδικά για τα δεδομένα που έχουμε με την πανδημία. Υπάρχει και το σενάριο να είναι το κανονικό λεωφορείο της ομάδας, όλα θα φανούν σε λίγες ώρες…

ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Όπως είχαμε επισημάνει και τις προηγούμενες ημέρες, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το δούλευαν πολύ το θέμα της φιέστας. Θα είναι η πρώτη χωρίς κόσμο μέσα στο γήπεδο, ωστόσο εκτιμούν πως το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα, αναμένονται και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις, την ίδια ώρα που στην μπουτίκ του συλλόγου κυκλοφορούν τα συλλεκτικά μπλουζάκια με το νούμερο 45, για τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού.

Τέλος, να επισημανθεί πως την Κυριακή θα είναι ανοιχτό το τμήμα μελών του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, ώστε να εγγραφούν όσοι επιθυμούν και να προμηθευθούν είτε την κάρτα μέλους είτε την κάρτα φιλάθλου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Το δίλημμα του Μαρτίνς για την ΑΕΚ
Πατούλης για τελικό Κυπέλλου: "Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε έλεγχο"
Ολυμπιακός: Σκασμένος ο Ομάρ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ