ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το δίλημμα του Μαρτίνς για την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς προβληματίζεται για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο φόβος του Πορτογάλου και η πρόθεση που έχει για το ματς της Κυριακής (19/7, 20.00).

Αυτή η Κυριακή (19/7) θα είναι διαφορετική για τον Ολυμπιακό σε σχέση με τις προηγούμενες. Όχι μόνο διότι πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της Super League στην οποία οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν 27 νίκες, επτά ισοπαλίες και μία ήττα, αλλά και για ό,τι θα ακολουθήσει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός θα γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε μια λαμπρή φιέστα. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του θα γιορτάσουν την επιστροφή στην κορυφή, αλλά πριν από αυτό θέλουν να κλείσουν με ιδανικό τρόπο αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα. Θέλουν αυτή η φιέστα να συνδυαστεί με επικράτηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως, έχει αρκετούς λόγους να προβληματίζεται αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Μπορεί να πήρε 30 παίκτες λόγω της γιορτής, αλλά δεν ξεχνά ότι σε μια εβδομάδα ακολουθεί το δεύτερο -και πιο σημαντικό- παιχνίδι κόντρα στην Ένωση, ο τελικός του Κυπέλλου (Κυριακή 26/7).

Ο Αχμέντ Χασάν είναι εκτός μετά τον τραυματισμό του κόντρα στον ΟΦΗ και δίνει μάχη να προλάβει τον τελικό. Αυτό σημαίνει ότι η μοναδική διαθέσιμη επιλογή για τη γραμμή κρούσης είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Είναι πολύ λογικό λοιπόν ο Μαρτίνς να προβληματίζεται για τον παίκτη που θα επιλέξει στη γραμμή κρούσης.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ

Να μπει ο Μαροκινός που τον χρειάζεται πάση θυσία στον τελικό ή να τον προστατεύσει; Και τι θα κάνει αν τελικά τον αφήσει εκτός ενδεκάδας; Το πιο πιθανό σενάριο είναι να επιλέξει τον Κώστα Φορτούνη. Δεν είναι η φυσική του θέση, ασφαλώς, αλλά έχει ξαναπαίξει. Καταπονημένος δεν είναι βέβαια μόνο ο Αραμπί. Το ίδιο ισχύει και με τον Γκιλιέρμε και με τον Τσιμίκα.

Ο Μαρτίνς δεν φανέρωσε στην προπόνηση του Σαββάτου τι σκέφτεται να κάνει αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Αυτό δείχνει ότι ακόμα προβληματίζεται. Ότι δεν έχει καταλήξει. Την τελευταία στιγμή θα πάρει την απόφασή του. Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δεν έχει σκοπό να κάνει σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα κι ας ακολουθεί ο τελικός και η Γουλβς.

Δεν θέλει πριν από μια σπουδαία, όπως προμηνύεται, βραδιά, να γνωρίσει η ομάδα του τη δεύτερη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Και πάλι εντός έδρας, όπως έγινε με τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ νιώθει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και δεδομένα δεν θα αγωνιστεί. Τη θέση του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει ο Γκασπάρ, ο οποίος έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του τελευταία.

Ο Πορτογάλος πριν από τη σέντρα θα κόψει... δέκα παίκτες για να συμπληρωθεί η 20άδα. Αυτοί που πήρε μαζί του, υπενθυμίζεται, είναι οι εξής: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Μαρτίνης, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπέλιτς, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Σκασμένος ο Ομάρ
Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για τη φιέστα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ