ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σκασμένος ο Ομάρ

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αισθάνεται ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και δεν θα παίξει την Κυριακή (19/7, 20.00) με την ΑΕΚ. Σκασμένος ο Νορβηγός δεξιός μπακ με την ξαφνική ατυχία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε λόγω φιέστας να πάρει 30 παίκτες στην αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι της φετινής Super League, με την ΑΕΚ την Κυριακή (19/7, 20.00). Κάποιοι θέλοντας και μη δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών, όπως οι Χασάν και Σουντανί. Κάποιοι δεδομένα θα μείνουν εκτός αποστολής για να συμπληρωθεί η 20άδα.

Ένας από αυτούς που θα μείνουν εκτός είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, που δεν θα του επιτρέψουν να αγωνιστεί στην αυλαία του πρωταθλήματος.

Ο εκ των αρχηγών των "ερυθρόλευκων" ήταν σκασμένος που δεν θα είναι σε θέση να παίξει στο φινάλε της Super League. Υπενθυμίζεται βέβαια ότι ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του πιο σημαντικά παιχνίδια.

Την Κυριακή (26/7, 21.00) είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ στις 6 Αυγούστου (22.00) η ρεβάνς με τη Γουλβς για τους "16" του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για τη φιέστα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Παρτίζαν: Ο Ζντιέλαρ φέρνει λεφτά στα ταμεία της
Πατούλης: "Δεν είχαμε ενημερωθεί για τη Ριζούπολη, τη Δευτέρα θα αποφασίσουμε"
Φλαμένγκο: Υποψήφιοι για τον πάγκο οι Μάρκο Σίλβα και Ζαρντίμ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ