ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ώρα του Φορτούνη

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Φορτούνης, Ολυμπιακός (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ζοσέ Σα έριξε άγκυρα στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Σειρά παίρνει το θέμα της ανανέωσης του Κώστα Φορτούνη. Πότε θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού.

Εδώ και δέκα μέρες διαβάσατε στο Sport24.gr για την πρόθεση του Ολυμπιακού να ξεκινήσει τον καλοκαιρινό σχεδιασμό από την αγορά του Ζοσέ Σα και την επέκταση συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη.

Ο Πορτογάλος κίπερ είναι και επίσημα από το πρωί της Τετάρτης μόνιμος κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να ξεπερνά τα εμπόδια και να ολοκληρώνει θετικά την πρώτη -δύσκολη- δουλειά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκοπεύει να τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες και το θέμα Φορτούνη, πριν σκάσουν οι πρώτες μεταγραφές. Ο 26χρονος αρχηγός μετά από μία εξαιρετική σεζόν είναι έτοιμος να καθίσει στο τραπέζι με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ, προκειμένου να επεκτείνουν το συμβόλαιο που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο διεθνής μπαλαντέρ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμπάκα για ολιγοήμερες διακοπές, έως ότου επιστρέψει στην Αθήνα, μιας και στις 22 του μήνα πρόκειται να ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα. Μέχρι τη Δευτέρα, αναμένεται να επιστρέψει στη βάση του και πριν πετάξει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για την Ολλανδία, θα μιλήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Αυτή είναι η πρόθεση εκατέρωθεν, με διάθεση να κλείσει το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες προκειμένου να υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια όπως έγινε και με τον Ζοσέ Σα.

Στα χέρια των εκπροσώπων του "Φορτού" υπάρχουν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, για τις οποίες έχουν ήδη ενημέρωση στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας. Αυτές οι προτάσεις, ωστόσο, εκτός απροόπτου θα μείνουν στο συρτάρι, καθώς όλα δείχνουν πως ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο λιμάνι του για πολλά ακόμη χρόνια.

Λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης δεν πρόκειται να διαρρεύσουν, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι η συμφωνία θα κλείσει με τις ετήσιες αποδοχές του Κώστα να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ και να πλησιάζουν το 1,5.

Όλα αυτά, ωστόσο, θα ρυθμιστούν απευθείας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον οποίο έχουν αναπτύξει διαπροσωπική σχέση εδώ και χρόνια. Από τότε που ο Φορτούνης επέστρεψε από τη Γερμανία για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ως προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Αν για κάποιο λόγο το πρόγραμμα δεν επιτρέψει να γίνει το ραντεβού Μαρινάκη – Φορτούνη εντός της επόμενης εβδομάδας που είναι και το πιθανότερο σενάριο, οι δύο άντρες θα βρεθούν μετά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, δηλαδή στις αρχές Ιουνίου. Είτε τώρα, είτε τότε, ωστόσο, όλα δείχνουν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ