Εθνική Ελλάδας: Προετοιμασία στην Ολλανδία και φιλικό με Τουρκία

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr επιβεβαιώθηκε και η Εθνική θα πραγματοποιήσει προετοιμασία στην Ολλανδία από τις 22 ως τις 29 Μαΐου, ενώ θα πραγματοποιηθεί φιλικό με την Τουρκία στην Αττάλεια στις 30 του ίδιου μήνα.

Η Εθνική ομάδα θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία στην Ολλανδία από τις 22 ως τις 29 Μαΐου (προπονητικό κέντρο Apeldoorn) στο πλαίσιο των δυο αγώνων που έχει να δώσει με την Ιταλία (8/6) και την Αρμενία (11/6) στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro 2020, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sport24.gr από τις 26 Απριλίου.

Μετά την ολιγοήμερη παραμονή της στη χώρα της τουλίπας, η γαλανόλευκη θα μεταβεί στην Τουρκία για φιλικό με τη γειτονική εθνική ομάδα στις 30 Μαΐου (21:00) στην Αττάλεια. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 31 Μαΐου και οι διεθνείς θα μείνουν ελεύθεροι έως την Δευτέρα, 3 Ιουνίου, προτού μαζευτούν για προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Aπό την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι η Εθνική Ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα με την Τουρκία στις 30 Μαΐου και ώρα 21:00 στην Αττάλεια, στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για τα παιχνίδια τους στα European Qualifiers.

Πριν από το φιλικό στο Antalya Stadium, οι διεθνείς που πρόκειται να επιλεγούν από τον κ. Αναστασιάδη θα συμμετάσχουν σε ολιγοήμερη προετοιμασία στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των διεθνών επί ολλανδικού εδάφους είναι προσαρμοσμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και στην αποστολή οι παίκτες θα ενσωματωθούν, ανάλογα με αυτές, στις 22, στις 24 και στις 27 Μαΐου.

Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει από την Τουρκία στις 31 Μαΐου και οι διεθνείς θα μείνουν ελεύθεροι έως την Δευτέρα 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει η τελική προετοιμασία των αγώνων με την Ιταλία (8 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) για τα European Qualifiers".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS