ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: Αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Champions League

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξέφρασε τις αμφιβολίες του για την συμμετοχή του Ρονάλντο στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Champions League με αντίπαλο τον Άγιαξ(10/4) σε συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα κόντρα στη Νάπολι το Σάββατο (30/3).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από το παιχνίδι των προκριματικών του Euro απέναντι στη Σερβία την Δευτέρα (25/3). Έτσι δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για το παιχνίδι της Γιουβέντους κόντρα στη Έμπολι το Σάββατο (30/3).

Ο Αλέγκρι κράτησε για λόγους ξεκούρασης εκτός τον Πορτογάλο στα δύο τελευταία παιχνίδια των Μπιανκονέρι για το ιταλικό πρωτάθλημα . Ο τεχνικός της Γιουβέντους δεν θέλει να πάρει ρίσκο και έτσι δεν θα έχει πρόβλημα αν ο Κριστιάνο δεν αγωνιστεί και στο επόμενο ματς, ώστε να είναι διαθέσιμος στους κρίσιμους αγώνες: "Είναι καλύτερο να χάσει ένα παιχνίδι παρά τους δύο τελευταίους μήνες της χρονιάς. Πλησιάζουν τα τελικά στάδια της σεζόν και δεν θα υπάρχει αρκετός χρόνος να επανέλθει. Έχουμε ακόμη να παίξουμε δύο παιχνίδια στο Champions League".

"Ο Ρονάλντο θα επιστρέψει όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος και δεν θα υπάρχει ρίσκο. Θα κάνει κάποια τεστ την Δευτέρα (1/4) και θα δούμε τι θα γίνει. Προφανώς υπάρχουν αμφιβολίες για το πρώτο παιχνίδι του Champions League. Ο Ρονάλντο ξέρει ότι αν δεν είναι σε άριστη φυσική κατάσταση δεν θα παίξει. Δεν θα ρισκάρουμε ολόκληρη τη σεζόν για ένα παιχνίδι" τόνισε ο Αλέγκρι στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι κόντρα στην Έμπολι .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ξέσπασε ο μπαμπάς του Κέαν: "Έστρεψαν το παιδί εναντίον μου"
Μίλαν: Θέλει να κάνει το μπαμ με Νέρες
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ