ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πορτογαλία: Αποχώρησε τραυματίας ο Κριστιάνο στο 30' (VIDEO)

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Serbia at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Monday, March 25, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Serbia at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Monday, March 25, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέστη μυικό τραυματισμό σε σπριντ που έκανε στο ματς της Πορτογαλίας με τη Σερβία κι αποχώρησε τραυματίας στο 30ό λεπτό. Ανησυχία στο Τορίνο και τη Γιουβέντους σε αναμονή της διάγνωσης.

Η Πορτογαλία υποδέχεται τη Σερβία - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020 κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ένιωσε τσίμπημα σε σπριντ που επιχείρησε.

Ο 34χρονος Ίβηρας σταρ της Γιουβέντους αναγκάστηκε ν' αποχωρήσει κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο", Φερνάντο Σάντος, τον αντικατέστησε με τον Πίζι στο 30ό λεπτό. Χωρίς να είναι γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού και συνεπώς το διάστημα της απουσίας του, εύλογο είναι να επικρατεί ανησυχία και στο Τορίνο πέρα από τη Λισαβόνα.

Μπορεί η Γιουβέντους να περιμένει τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία, αλλά για τους "μπιανκονέρι" έρχονται οι προημιτελικοί του Champions League με τον Άγιαξ (10 Απριλίου το ματς στο Άμστερνταμ, 16 η ρεβάνς).

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ