ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ξέσπασε ο μπαμπάς του Κεν: "Έστρεψαν το παιδί εναντίον μου"

Juventus' Moise Kean celebrates after scoring during a round of 16 Italian Cup soccer match between Bologna and Juventus at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Moise Kean celebrates after scoring during a round of 16 Italian Cup soccer match between Bologna and Juventus at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο πατέρας του Μόιζε Κεν θεωρεί πως η μητέρα του παίκτη τον έστρεψε εναντίον του και προχώρησε σε κατάθεση ψυχής για όσα έχει προσφέρει στον Ιταλό φορ όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Μόιζε Κεν βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα τόσο για ποδοσφαιρικούς λόγους όσο και για εξωαγωνιστικούς: από τη μία εντυπωσίασε με τα δύο γκολ που πέτυχε στα ισάριθμα ματς που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ιταλίας στα προκριματικά του Εuro 2020 και από την άλλη με τις δηλώσεις του πατέρα του περί οφειλών της Γιουβέντους και τη σκληρή απάντηση που ήρθε από τον 19χρονο φορ.

Ο πόλεμος χαρακωμάτων που ξέσπασε δεν έχει πάντως κοπάσει ακόμα, με τον Μπιόρου Κεν να "ξαναχτυπάει" με νέες δηλώσεις του όπου καταφέρεται κατά της μητέρα του Κέαν (με την οποία έχει χωρίσει εδώ και χρόνια) και στέλνει μήνυμα στο παιδί του.

"Διάβασα αυτά που έγραψε, αλλά δεν ξέρω γιατί μιλάει με αυτό τον τρόπο ο γιος μου. Πρέπει να βρίσκεται κάποιος από πίσω του. Ο γιος μου δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα, τον ξέρω, είναι ένα ήσυχο παιδί.

Έχω καθαρή τη συνείδησή μου. Εγώ ήμουν που τον πήγαινα για προπόνηση στην Τορίνο. Λυπάμαι που τα πράγματα εξελίχτηκαν έτσι στην οικογένειά μας.

Έχω να τον δω επτά χρόνια και τον παρακολουθώ μέσα από την τηλεόραση. Υπήρχε μία οικογενειακή τραγωδία αλλά αυτά τα πράγματα είναι ιδιωτικά. Ξέρω ότι θα τον αγαπώ για πάντα και ότι με αγαπάει.

Είναι ένα παιδί που ανέθρεψα. Δεν έδωσα χρήματα στη μητέρα του, αλλά ξέρετε γιατί; Επειδή πριν φύγω από το σπίτι, ο γιος μου ήταν ήδη στην Γιουβέντους.

Τον πήγα από την προπόνηση της Άστι Κάλτσιο σε αυτήν της Τορίνο και από εκεί στην Γιουβέντους. Ήμουν πάντα δίπλα στο παιδί, ποτέ δεν τον εγκατέλειψα. Πρέπει κάποιος να έχει μπει στο μυαλό του και να τον επηρεάζει", τόνισε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση ο πατέρας του Κεν, για να προσθέσει αναφορικά με την ιστορία με τα τρακτέρ:

Juventus' Moise Kean, right, attempts a shot at goal past Atletico's Saul Niguez during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Moise Kean, right, attempts a shot at goal past Atletico's Saul Niguez during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Δεν ξέρει την ιστορία αυτή, η μητέρα του ήθελε να τον πάρει μαζί της στην Αγγλία και η Γιουβέντους με κάλεσε για να προστατέψω το παιδί. Τους ρώτησα "εάν υπογράψω αυτό ως πατέρας τι θα μου δίνατε;" Μου απάντησαν "Απλά υπόγραψε και θα σου δώσουμε ό,τι θέλεις".

Εκείνη την εποχή ήμουν αγρότης και ήθελα ένα τρακτέρ για να καλλιεργώ τις σοδειές μου. Μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα έχω νέα σύντροφο και αγόρασα τηλεόραση, οπότε δεν θα κάνω άλλα παιδιά.

Είχα τόσα πολλά παιδιά επειδή δεν είχα τηλεόραση. Δεν έχω ανάγκη τα χρήματα. Χρειάζομαι μόνο το τρακτέρ για τη δουλειά μου".

Στο φινάλε της συνέντευξής του, ο πατέρας του επιθετικού της Γιουβέντους δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στον Μόιζε Κεν με αφορμή τα τελευταία του κατορθώματα με την εθνική Ιταλίας.

"Γιε μου, ξέρεις ότι σε αγαπώ. Μου λείπεις. Θα σε περιμένω σπίτι για να γιορτάσουμε τα δύο γκολ που πέτυχες με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno, AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ