ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Κεν έβγαλε στη σέντρα τον... πατέρα του!

Ο Κεν έβγαλε στη σέντρα τον... πατέρα του!

Ο πατέρας του Μόιζε Κενν παραπονέθηκε πως η Γιουβέντους δεν τον έχει εξοφλήσει παρά το γεγονός ότι έπεισε τον γιο του να παραμείνει στο Τορίνο, για να πάρει αποστομωτική απάντηση!

Μέχρι πριν λίγο καιρό ο Μόιζε Κεν ήταν γνωστός για το ότι ήταν ο πρώτος παίκτης γεννημένος το 2000 ο οποίος: έπαιξε σε ένα από τα πέντε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Νοέμβριος 2016), έπαιξε στο Champions League (Νοέμβριος 2016) και σκόραρε σε ένα από τα πέντε προηγμένα πρωταθλήτρια της Γηραιάς Ηπείρου (Μάιος 2017).

Εδώ και λίγες ημέρες όμως το όνομα του 19χρονου επιθετικού της Γιουβέντους ακούγεται και για έναν ακόμα λόγο και αυτός είναι πως έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει γεννηθεί στον 21ο αιώνα που βρήκε δίχτυα με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας.

Το έκανε το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Φινλανδία στο Ούντινε και το επανέλαβε το βράδυ της Τρίτης στο "Ταρντίνι" με το Λίχτενσταϊν, με τους φίλους της "σκουάντρα ατζούρα" να τον αποθεώνουν και εκείνον να το απολαμβάνει.

Αυτό πάντως που δεν χάρηκε με τίποτα ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του λίγες ώρες πριν το δεύτερο ματς της Ιταλίας στα προκριματικά του Euro 2020, με τον Μπιόρου Κεν να υποστηρίζει πως η Γιουβέντους δεν τον έχει εξοφλήσει για τη συμφωνία που έκανε μαζί της για να μείνει σε αυτήν ο γιος του.

"Ο Μόιζε υποστήριζε την Ίντερ ως παιδί επειδή αγαπούσε τον Ομπαφέμι Μάρτινς . Έπαιζε στην Τορίνο αλλά τον έστειλα στην Γιουβέντους επειδή είμαι φαν των μπιανκονέρι.

Ο Κεν έβγαλε στη σέντρα τον... πατέρα του!

Έχω χωρίσει με τη μητέρα του Μόιζε και εκείνη στο παρελθόν ήθελε να πάει το παιδί στην Αγγλία. Υποσχέθηκα στην Γιουβέντους ότι θα τον κρατούσα στην Ιταλία αλλά ήθελε για αντάλλαγμα δύο τρακτέρ.

Μου απάντησαν πως αυτό δεν ήταν πρόβλημα αλλά δεν τα έχω ακόμα λάβει, τώρα δεν μου δίνουν καν εισιτήρια για να πηγαίνω στα ματς και δεν απαντούν στις κλήσεις μου", τόνισε μεταξύ άλλων ο πατέρας του Κεν (είναι Ιβοριανός όπως και η μητέρα του παίκτη), με τα λόγια όμως αυτά να προκαλούν την έντονη αντίδραση του "Νο 18" της εθνικής Ιταλίας.

"Τρακτέρ; Δεν ξερω σε τι πράγμα αναφέρεται. Εάν είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα, αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη μητέρα μου.

Με αυτό τα είπα όλα! Και μην ξεχνάτε ποιος σας έδινε τροφή όταν ήσασταν στην κοιλιά της μητέρας σας".

Ο Κεν έβγαλε στη σέντρα τον... πατέρα του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ