ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γιουβέντους υπερασπίστηκε τον Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού

Juventus forward Cristiano Ronaldo and his partner Georgina sit in the stands prior to the Champions League, group H soccer match between Juventus and Young Boys, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus forward Cristiano Ronaldo and his partner Georgina sit in the stands prior to the Champions League, group H soccer match between Juventus and Young Boys, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα ελέω της κατηγορίας που αφορά υπόθεση βιασμού από το 2009 και η Γιουβέντους βγήκε μπροστά για να τον υπερασπιστεί μέσω Twitter.

Έχουν περάσει εννέα χρόνια από τη γνωριμία του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Κάθριν Μαγιόργκα στο Λας Βέγκας, ωστόσο η 34χρονη πλέον Αμερικανίδα έρχεται να κάνει άνω-κάτω τη ζωή του Πορτογάλου σούπερ σταρ, καθώς τον κατηγορεί ανοιχτά για βιασμό και οι αμερικανικές αστυνομικές αρχές έκαναν γνωστό πως θα ανοίξουν ξανά την υπόθεση.

Ο ίδιος ο "CR7" έχει απορρίψει όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και δηλώνει αθώος ενώ το βράδυ της Πέμπτης ήταν η σειρά της ομάδας του να πάρει επίσημα θέση.

Αυτό το έκανε η Γιουβέντους μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, με την "βέκια σινιόρα" να αναφέρει τα εξής μέσα από δύο τιτιβίσματά της:

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δείξει αυτούς τους μήνες το μεγάλο επαγγελματισμό και τη μεγάλη σοβαρότητά του, στοιχεία που έχουν εκτιμήσει όλοι οι άνθρωποι της Γιουβέντους.

Τα υποτιθέμενα γεγονότα που έλαβαν χώρα 10 χρόνια πριν δεν αλλάζουν αυτή τη γνώμη, που τη μοιράζονται όλοι οι άνθρωποι που έχουν έρθει σε επαφή με αυτό τον σπουδαίο πρωταθλητή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ