ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανοίγει ξανά την υπόθεση Ρονάλντο!

Juventus' Cristiano Ronaldo grimaces during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo grimaces during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Σε σοβαρούς μπελάδες εκτός γηπέδων κινδυνεύει να μπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ανοίγει ξανά υπόθεση του 2009, όπου 34χρονη Αμερικανίδα κατηγορεί τον Ρονάλντο για το βιασμό της.

Πριν από εννέα χρόνια φαίνεται πως οι δύο πλευρές είχαν οδηγηθεί σε εξωδικαστικό συμβιβασμό όμως τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτω πος με τη δικαιοσύνη για μία ιστορία που έχει στο άλλο άκρο του νήματος την Κάθριν Μαγιόρκα.

Πρόκειται για την 34χρονη Αμερικανίδα που κατηγορεί τώρα τον Πορτογάλο σούπερ σταρ πως την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του χωρίς τη συναίνεσή της, κατά τη διάρκεια της παρουσίας των δύο σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το καλοκαίρι του 2009.

Η Μαγιόργκα δεν είχε μιλήσει τότε όμως επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα και μετά από κατάθεση που έχει δώσει σε δικαστήριο των ΗΠΑ "δείχνει" πως θέλει να φέρει την υπόθεση ενώπιων της δικαιοσύνης.

Και αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε επίσημα η αστυνομία του Λας Βέγκας "ξανανοίγει η έρευνα για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης στις 13 Ιουνίου 2009. Οι ντετέκτιβ μας ακολουθούν την ενημέρωση που τους παρείχε το θύμα. Πρόκειται για μία έρευνα που είναι υπό εξέλιξη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ