ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπόθεση Κριστιάνο Ρονάλντο: η δασκάλα, οι καταγγελίες και τα μυστικά

Juventus forward Cristiano Ronaldo reacts after receiving a red card during the Champions League, group H soccer match between Valencia and Juventus, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Juventus forward Cristiano Ronaldo reacts after receiving a red card during the Champions League, group H soccer match between Valencia and Juventus, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο ονειρεύεται να ανοίξει τα φτερά του (και) με την Γιουβέντους, η Κάθριν Μαγιόργκα επιστρέφει στη ζωή του για να του θυμίσει το παρελθόν και να τον στήσει στον τοίχο. Διαβάστε τα νέα δεδομένα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Είμαστε στο 2018 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος στα 33 του χρόνια για ένα... restart στην καριέρα του μετά από τη σούπερ μεταγραφή που πήρε το καλοκαίρι από την Ρεάλ στην Γιουβέντους, που έρχετα να του δώσει νέα κίνητρα και προκλήσεις για να πατήσει ακόμα περισσότερες και υψηλότερες κορυφές.

Ενώ όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, πεντάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας και πεντάκις κάτοχος του UCL κοιτάζει με ανυπομονησία το μέλλον, ταυτόχρονα τρέμει το παρελθόν καθώς μία από ιστορία μέσα από αυτό έρχεται για να τον φέρει σε εξαιρετικά άβολη και αμήχανη θέση.

Εκτός από τον ίδιο, πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι η 34χρονη Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα που ισχυρίζεται πως το 2009 ο Ρονάλντο της επιτέθηκε σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας και την υποχρέωσε να κάνουν σεξ χωρίς η ίδια να συναινέσει, με την ιστορία να "κουκουλώνεται" τότε, αλλά να βλέπει πριν λίγο καιρό στη φόρα...

Ο ίδιος έκανε λόγο για "fake news" όταν η συγκεκριμένη ιστορία πρωτοείδε το φως της δημοσιότητας όμως σύμφωνα με την Μαγιόργκα, εκείνη είχε δεχτεί τότε την πρόταση 287.000 λιρών για να μην προχωρήσει σε δημοσίευση της ιστορίας αλλά και σε μήνυση που θα απειλούσε να στείλει φυλακή τον διάσημο Πορτογάλο.

ΤΑ "ΟΧΙ" ΤΗΣ ΜΑΓΙΟΡΓΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Όχι μόνο αυτό αλλά πρόσφατα πήρε την απόφαση να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει ανοιχτά για εκείνη τη βραδιά του 2009 που έζησε στα χέρια του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους δικηγόρους να επιχειρούν να ανατρέψουν εκείνον τον συμβιβασμό και την "Sun" να αποκαλύπτει νομικά χαρτιά μέσα στα οποία υπάρχουν κατηγορίες-σοκ για τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Ο Κριστιάνο Ροναλντο έσπρωξε την ενάγουσα σε ένα δωμάτιο και σε ένα κρεβάτι ώστε να ακολουθήσει σεξουαλική συνέρευση. Η ενάγουσα αρνήθηκε, προσπάθησε να καλύψει το σώμα της και φώναζε: "Όχι, όχι, όχι".

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε τη σεξουαλική επίθεση, της επέτρεψε να φύγει από το δωμάτιο δηλώνοντας πως λυπόταν και πως συνήθως ήταν τζέντλεμαν", τονίζεται μεταξύ άλλων σε έγγραφα που "καίνε" τον Πορτογάλο, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρεται πως "την ώρα που άλλαζε με τα ρούχα που της είχε δώσει ο Ρονάλντο, ο παίκτης μπήκε μέσα, χωρίς ρούχα και της ζήσησε να κάνουν σεξ".

Πέρα μάλιστα από τις επίσημες καταγγελίες, υπάρχει και η συνέντευξη της Μαγκιόρκα στο γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel" όπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ίματζ του Πορτογάλου. Τι είχε πει;

ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

"Αυτός ο τύπος που είναι τόσο διάσημος και καυτός... είναι ένας χαμένος τύπος που σε ανατριχιάζει. Αρνήθηκα να πάρω μέρος σε κάποια σεξουαλική πράξη μαζί του και τον φίλησα μόνο όταν μου υποσχέθηκε πως θα με άφηνε να φύγω από το δωμάτιο.

Άρχισε να έρχεται προς το μέρος μου με ορμή και να με αρπάζει. Τον απώθησα και φώναζα "όχι. Αφού μου επιτέθηκε δεν με άφηνε όμως να φύγω και με φώναζε "μωρό μου, μωρό μου. Είχε εκείνο το ένοχο ύφος, σαν να είχε κάνει κάτι άσχημο.

Θυμάμαι ότι μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε "έχεις χτυπήσει". Στο ίδιο μέσο η ενάγουσα αποκάλυψε πως ρώτησε τον Ρονάλντο αν είχε κάποια αρρώστια, με τον τότε άσο της Γιουνάιτεντ να της το αποκλείει με κατηγορηματικό τρόπο για να την ηρεμήσει.

Υπάρχουν όμως και άλλα στοιχεία στην καταγγελία της που φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Ρονάλντο, καθώς σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Sun "στα έγγραφα της καταγγελίας (που έχει υποβληθεί σε Επαρχιακό Δικαστήριο της Νεβάντα των ΗΠΑ) γίνεται λόγος για πληρωμή ανθρώπων από πλευράς Ρονάλντο για να την ακολουθούν και να "βγάλουν κάποια βρωμιά" για αυτήν.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ 2009, ΣΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ 2018

Επιπλέον σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα επίμαχα έγγραφα, ο Ρονάλντο παραδέχτηκε στο νομικό επιτελείο του πως εκείνη είπε "όχι" και "stop" κατά τη διάρκεια του καταγγελόμενου βιασμού".

Σημειώνεται πως ούτε η Γιουβέντους ούτε το αστυνομικό τμήμα του Λας Βέγκας έχουν κάνει κάποιο σχόλιο για τις τελευταίες αποκαλύψεις, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να έχουμε άμεσα εξελίξεις, με την υπόθεση να παίρνει διεθνείς διαστάσεις.

Την ώρα μάλιστα που η συν σύντροφος του Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, έσπευσε να στηρίξει τον αγαπημένο της με δηλώσεις της, η κυρία Μαγιόργκα (πρώην δασκάλα στο επάγγελμα) έχει καταφέρει να κάνει μεγάλα διεθνή ΜΜΕ να στρέψουν την προσοχή τους στην υπόθεση, δηλώνοντας παράλληλα πως εκείνη υποφέρει από κατάθλιψη και μετατραυματικό στρες εδώ και χρόνια...

Η συνέχεια θα παιχτεί άραγε στα... δικαστήρια; Ίδωμεν. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πάντως ότι το αστυνομικό τμήμα του Λας Βέγκας έχει μιλήσει με την Μαγιόργκα αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες (πυροδοτώντας έτσι τις φήμες πως θα ανοίξει ξανά η υπόθεση βιασμού) ενώ με βάση τους νόμους στην Νεβάντα, το αδίκημα της σεξουαλικής επίθεσης μπορεί να ερευνηθεί και τώρα και να αποδοθούν ευθύνες αν χρειαστεί, παρότι έχουν μεσολαβήσει εννέα ολόκληρα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ